Κατερίνα Ζαρίφη: Η Ελένη Μενεγάκη ηγείται μιας εκπομπής και τοποθετεί τα πιόνια

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην εκπομπή “Open Weekend” και την Πένυ Καβέτσου για την Ελένη Μενεγάκη και τη μειωμένη παρουσία που έχει πλέον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της.

«Έχει τύχει εποχές να είμαστε στα καλύτερά μας και να βγαίνω για 5 λεπτά»

«Υπήρχαν εποχές να μην είμαστε στα καλύτερά μας με την Ελένη. Έχει τύχει εποχές να είμαστε στα καλύτερά μας και να βγαίνω για 5 λεπτά. Μπορεί και να θέλει περισσότερο χρόνο (σ.σ. ο Δημήτρης Ουγγαρέζος). Δεν ξέρω τι συμφωνία μπορεί να έχει κάνει», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Πολλές φορές παίζουν αυτά. Αν ήταν στην “απ’ έξω”, νομίζω ότι δεν θα φαινόταν καθόλου. Είναι ένας μετρημένος επαγγελματίας η Ελένη, η πιο επαγγελματίας της ελληνικής τηλεόρασης με τη μεγαλύτερη διάρκεια», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Κατερίνα Ζαρίφη: Η ηλικία, τα κιλά, η τελευταία σχέση, ο χωρισμός και ο ρόλος στους Συμπέθερους από τα Τίρανα | fthis.gr

«Για κάποιους θα φανεί άδικο και για κάποιους δίκαιο»

«Ηγείται μιας εκπομπής, που λέγεται “Ελένη”. Είσαι ο κεντρικός κι εσύ τοποθετείς τα πιόνια καλώς ή κακώς. Για κάποιους θα φανεί άδικο και για κάποιους δίκαιο. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο έχει παίξει, οπότε δεν μπορώ να πω σίγουρα τι έχει συμβεί», πρόσθεσε η ίδια.

Κατερίνα Ζαρίφη | celebrities Ειδήσεις | Yupiii.gr

«Δεν είναι τέτοιος τύπος»

«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τηρήσει ο Δημήτρης συμβόλαιο. Από τη στιγμή που συμφωνεί κάτι, το πάει μέχρι τέλους. Ούτε θεωρώ ποτέ ότι ο Δημήτρης θα ήταν ο άνθρωπος που θα έπαιρνε τηλέφωνο να πει δεν λες ότι θα είμαι εκεί; Δεν είναι τέτοιος τύπος», δήλωσε επίσης η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss