Κατσούλης – Ρουμελιώτη: «Εννοείται πως είμαστε μαζί»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένοι στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Μεταξύ άλλων, τα δύο αυτά πρόσωπα του περσινού «Survivor» που τράβηξαν τα βλέμματα αμέσως, παραδέχτηκαν και επίσημα τη σχέση τους.Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Μα φαίνεται ότι τα έχουμε»

Ειδικότερα, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Είμαστε περίπου έναν χρόνο, σε έναν μήνα κλείνουμε, τον Φεβρουάριο, 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Έχουμε κάνει τα πάντα μαζί. Έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, πήγαμε στην άλλη άκρη του κόσμου. Μα φαίνεται ότι τα έχουμε, δεν χρειάζεται να… Απλά δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλα».

«Δεν χρειάζεται ταμπέλα για να πούμε κάτι παραπάνω»

Και πρόσθεσε ο περσινός νικητής του «Survivor» :  «Δεν νομίζω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι, έχει φανεί από τις πράξεις μας. Βγήκαμε από το παιχνίδι, αφήσαμε τον χρόνο να εξελιχθεί. Από τη στιγμή που την ανεβάζω στο σπίτι που μένουμε μαζί ή πηγαίνουμε διακοπές και μένουμε στο ίδιο δωμάτιο, δεν χρειάζεται ταμπέλα για να πούμε κάτι παραπάνω». «Εννοείται πως είμαστε μαζί» είπε μετά την επιμονή του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο Σάκης Κατσούλης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss