Κι όμως θα γίνει ταινία Don’t Breathe 3

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

ΤοDon’t Breathe έκανε πολύ θετική εντύπωση, αποτελώντας μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων χρόνων (όσο κι αν φαίνεται περίεργο για κάποιους, σε αυτό το είδος κατατάσσεται) και είχαμε ένα πολύ χλιαρό sequel.

Όσο κι αν δεν περιμέναμε το sequel να γίνει, δεν πέσαμε κι από τα… σύννεφα. Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας οδήγησε στην συνέχεια, που όπως όλα δείχνουν θα έχει μια ακόμα. Από τα “επίσημα” χείλη του πρωταγωνιστή των δυο ταινιών Stephen Lang μας έρχεται η είδηση για ταινία Don’t Breathe 3. Μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε στο ComingSoon, ανέφερε πως διασκέδασε πολύ τις δυο πρώτες ταινίες και έτσι σκοπεύει να κάνει με το Don’t Breathe 3, προκαλώντας σίγουρα έκπληξη καθώς δεν είχαμε ακούσει κάτι επίσημο για νέα ταινία. Φυσικά περιμένουμε να ανακοινωθεί η τρίτη ταινία.

H ταινία Don’t Breathe 2 εκτυλίσσεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας με τον τυφλό βετεράνο να συνεχίζει ήρεμα την ζωή του, μέχρι οι αμαρτίες του παρελθόντος να “ξαναχτυπήσουν”. Ο Stephen Lang είχε αναφέρει πως το sequel δεν θα είναι μια από τα ίδια. Η πρώτη ταινία επεξήγησε τα πάντα και το Don’t Breathe 2 θα έχει μεν σχέση με την πρώτη, αλλά θα δώσει κάτι καινούργιο, αναβαθμίζοντας με τον δικό του τρόπο και το είδος.

Η πρώτη ταινία είχε την εξής υπόθεση: Τρεις νεαροί διασκεδάζουν με το να εισβάλουν στα γειτονικά τους σπίτια, μια κι ο Άλεξ έχει κλέψει από τον πατέρα του, υπάλληλο στην εταιρία σεκιούριτι της περιοχής, τους κωδικούς των συναγερμών. Τα κλοπιμαία πωλούνται από τον Μόνι σε εξευτελιστική τιμή, αλλά ο τρίτος της παρέας, η Ρόκι, έχει κουραστεί να παίρνει μεγάλα ρίσκα για χαρτζιλίκι. Έτσι, όταν μαθαίνουν ότι σε ένα σπίτι υπάρχει γερό ρευστό, ετοιμάζονται για τη μεγάλη δουλειά. Αφού πληροφορούνται ότι τα διπλανά σπίτια θα είναι άδεια, και ότι ο στόχος τους είναι ένας βετεράνος του στρατού που έχασε τα πάντα στον πόλεμο, μοιάζει για μια εύκολη δουλειά. Αλλά ο βετεράνος, παρότι και τυφλός, αποδεικνύεται δύσκολος στόχος, και η εύκολη δουλειά καταλήγει σε ένα φονικό παιχνίδι γάτας-ποντικού.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Emergency Declaration
07/11/2022

H ταινία The Banshees of Inisherin είναι μια από τις καλύτερες …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss