Κλείνει και το Σινέ Παράδεισος – Cineramen

πάρχει ένα περιστατικό το οποίο δυστυχως αποτελεί μια ακόμα απόδειξη πως δεν υπάρχει αγάπη για τα σινεμά στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στον πολιτισμό, μιας και το Σινέ Παράδεισος κλείνει οριστικά.

Η ανακοίνωση γράφει τα εξής: “Μετά από 44 εβδομάδες ακριβώς που φέρατε φώς στις μαύρες και παράλογες ημέρες του Δεκέμβρη του 21. Κάποιοι δεν δέχτηκαν ποτε ,ότι ένα πλήθος άγνωστων ανθρώπων ενώθηκε ,διεκδίκησε και νίκησε . Οι Εξουσίες δεν το ξέχασαν και διψούσαν για εκδίκηση και για εκ νεου παραβιάσεις των νόμων του Ελληνικού κράτους που ορκίστηκαν να υπηρετούν.
Τις τελευταίες ημέρες ιδιαίτερα αντιγράψανε και πρακτικές άλλων εποχών , δεν περίμενα ποτέ ότι θα διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις με σκοπό να αποτρέψουν Φωτεινές ημέρες , ημέρες που θα ερχόντουσαν μαθητές δωρεάν της πόλης μας στον Κινηματογράφο.
Τελικά τα καταφεραν, με εξάντλησαν και αποφάσισα την επιλογή της αυτοεξορίας από τον Τόπο που αγάπησα.
Ο Παράδεισος θα είναι σε λειτουργία μέχρι την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου , από Πέμπτη 14 Οκτωβρίου τα φώτα μας θα είναι κλειστά και οι προσθήκες των έργων άδειες.
Ελπίζουμε να παραμείνει ο Παράδεισος ανοιχτός και να διατηρήσει την σπουδαία κοινωνική πολιτική όλων αυτών των ετών, ολά αυτά που τόσα χρόνια υπηρέτησε με συνέπεια μια εμπορική εταιρεία η Make a Film που δεν είχε χάρισμα το κτίριο αλλά με ένα τρομακτικό ενοίκιο 40.000€/χρόνο και έ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss