Κλέλια Ανδριολάτου: Ο τραυματισμός που είχα ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου

Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε στο «ΟΚ!» και τον Γιώργο Πράσινο για τον τραυματισμό της κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας τραυματίστηκε στο γόνατο και έτσι τα τελευταία δύο χρόνια έμαθε να ακούει το σώμα της, βάζοντας ειδικές ασκήσεις στην καθημερινή φροντίδας της. «Απολαμβάνω πλέον την ώρα που έχω μέσα στην ημέρα για να φροντίζω το σώμα μου. Ο τραυματισμός που είχα ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου, οπότε προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να περιποιούμαι το σώμα μου», δήλωσε η ίδια.

Η ανακοίνωση ότι το Maestro θα προβάλλεται στο Netflix ενθουσίασε το ελληνικό κοινό. Ετοιμάζεις βαλίτσες για Χόλυγουντ;

Λες να πακετάρω; Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία και όταν η τύχη σου συναντά την καλή προετοιμασία, τότε έρχεται η επιτυχία. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα όλο αυτό με το Netflix, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη.

Νιώθω πολύ περήφανη για τη δουλειά. Νιώθω χαρά ότι αυτή η δουλειά θα ταξιδέψει σε άλλες χώρες και κουλτούρες ανά τον κόσμο. Είναι και ένα βήμα για την Ελλάδα, αφού μια ελληνική σειρά θα κάνει την αρχή σε μια πλατφόρμα που βλέπει όλος ο κόσμος.

Μίλησες για προετοιμασία. Τι περιλαμβάνει η δική σου προετοιμασία;

Εκπαιδεύομαι συνεχώς, μαθαίνω. Δεν έχω σταματήσει. Κάνω σεμινάρια υποκριτικής, μαθήματα φωνητικής, πράγματα ουσίας ώστε να πλαισιώνουν τη δουλειά μου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss