Κόνι Μεταξά: Περιμένω να γίνει ο γάμος μου για να μπορέσω να φάω μετά

Μία πολύ όμορφη περίοδο βιώνει η Κόνι Μεταξά, η οποία εκτός από ανθηρά επαγγελματικά απολαμβάνει και την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Μάριου Καπότση.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για τον γάμο του, ενώ την ίδια ώρα η Κόνι βρίσκεται σε απαιτητικές πρόβες για τα Mad Video Music Awards που θα συμπαρουσιάσει με τον Θέμη Γεωργαντά.

Για όλα αυτά μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», αλλά και για το αν θα ήθελε να βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά λημέρια.

«Δόξα τω Θεώ έχουμε προτάσεις, και από τηλεόραση και από ραδιόφωνο»

«Θα ήθελα να είμαι κάπου, εννοείται. Δόξα τω Θεώ έχουμε προτάσεις, και από τηλεόραση και από ραδιόφωνο. Για το Mega Star δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Δεν ξέρω για πρωινό, εάν μου ταίριαζε στο στιλ τα κάνω όλα», είπε η Κόνι Μεταξά.

«Με κρατάει το αγόρι μου, αλλά τρώω κρυφά»

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα έχω τελειώσει όλα για τον γάμο μου, τώρα ασχολούμαι με το videoclip μου! Με τον Τάσο Ξιαρχό που κάνει την χορογραφία μου, ήμασταν πάντα μαζί απλά είμαστε τρελοί και οι δύο. Στον γάμο μου δεν θα έχω χορογραφία, θα μπω σαν το παρτσακλό. Περιμένω να γίνει για να μπορέσω να φάω μετά. Με κρατάει το αγόρι μου, αλλά τρώω κρυφά».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss