Κωνσταντίνος Μουταφτσής: «Συνειδητοποιείς πόσο μάταια είναι όλα»

Με αφορμή τη σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του καλού του συναδέλφου, Πάνου Νάτσ με τον οποίο συνεργάστηκαν στη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη.

  • Ζήσατε τον χαμό του Πάνου Νάτση. Σας σόκαρε;

Αναμφίβολα αυτή η περίοδος πρέπει να ήταν από τις χειρότερες της ζωής μου. Συνδυάστηκε και με τον θάνατο ενός δικού μου ανθρώπου και με σόκαρε πολύ. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καθημερινά στη δουλειά, τον ζεις, έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή και ξαφνικά δεν υπάρχει, είναι ένα μεγάλο σοκ. Συνειδητοποιείς πόσο μάταια είναι όλα. Δυστυχώς, ο Πάνος ήταν ακόμη στην αρχή και θα βλέπαμε πολύ όμορφα πράγματα από εκείνον στο μέλλον.

Με αυτή την σειρά και κάτι σημαντικό που ετοίμαζε για το θέατρο, του λέγαμε «τώρα ξεκινάς» παρότι είχε κάνει ήδη πράγματα στη δουλειά. Έδειξε δείγμα του ταλέντου του στις «Σέρρες» αλλά το σημαντικό ήταν ότι επρόκειτο για ένα εξαιρετικό παιδί. Ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά μιλάμε για ένα πραγματικά καλό παιδί.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss