Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης: «Με εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο και κόντεψαν να το γυρίσουν ανάποδα»

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, που γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από το Fame Story, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη διαχείριση της ξαφνικής δημοσιότητας εκείνο το πρώτο διάστημα όσο και στις συζητήσεις για να βρεθεί στον νέο κύκλο του τάλεντ σόου.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης εξομολογήθηκε: «Η δική μου συμμετοχή ήταν μια έκθεση στο κοινό σε ένα μαζικό μέσο. Από εκείνη τη φορά που κάποιος κάνει κάτι για οποιοδήποτε λόγο και ξαφνικά μπορεί να είναι στη δουλειά του πιο αναγνωρίσιμος, πρέπει να το διαχειριστεί και να πάει παρακάτω. Μια στιγμή ήταν».

Ο ίδιος πρόσθεσε αμέσως μετά: «Θυμάμαι πως κάποια στιγμή ήμουν στο Αγρίνιο και με εντόπισαν θαυμαστές μέσα στο αυτοκίνητο μου. Κόντεψαν να το γυρίσουν ανάποδα! Κι εγώ ήμουν φοβισμένος μέσα σε αυτό».

«Κάποια στιγμή θα δω το νέο Fame Story, εννοείται, γιατί θέλω να ακούσω νέα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς. Προσπάθησα κιόλας να έχω κάποιο ρόλο σε αυτό, να πω την αλήθεια. Ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ εκεί κοντά. Κάναμε κάποιες πολύ μικρές συζητήσεις αλλά δεν θα έλεγα ότι προχώρησαν ιδιαίτερα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss