Κόπηκε η σειρά City On A Hill – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Mια σειρά City On A Hill δεν έχει πλέον καλά νέα μιας και αποφασίστηκε να σταματήσει στην τρίτη σεζόν παρόλο που όπως λέγεται γενικά είχε το κοινό της, χωρίς να υπάρξει ενημέρωση για τους σχετικούς λόγους.

H σειρά λαμβάνει χώρα στην Βοστώνη, στις αρχές της δεκαετίας του 90′, μια εποχή όπου η πόλη ήταν γεμάτη με βίαιους εγκληματίες, υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών που αντιμετώπιζαν ζητήματα διαφθοράς και ρατσισμού, μέχρι την στιγμή που όλα άλλαξαν χάρις στο ‘Θαύμα της Βοστώνης’ (Boston Miracle). Η αρχή έγινε απο τον βοηθό εισαγγέα Decourcy Ward (Aldis Hodge), ο οποίος έρχεται απο το Brooklyn και σχηματίζει μια αταίριαστη συμμαχία με τον διαεφθαρμένο πράκτορα του FBI Jackie Rhodes (Kevin Bacon). Οι δυο τους, θα τα βάλουν με την οικογένεια μιας ομάδας ληστών αυτοκίνητων απο το Charlestown, σε μια υπόθεση που γιγαντωθεί και θα αλλάξει ολόκληρο το σύστημα δικαιοσύνης της Βοστώνης.
Showrunner βρίσκεται ο Tom Fontana, ενώ πρωταγωνιστούν οι Kevin Bacon, Aldis Hodge, Jonathan Tucker, Mark O’Brien, Lauren E. Banks, Amanda Clayton, Kevin Dunn και άλλοι.
Δείτε το trailer
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss