Κώστας Αποστολάκης: «Καλούμαι να κάνω πίσω σε πράγματα που είναι σκοτεινά μέσα μου»

Με αφορμή την κωμική παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Νους, ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός εστίασε στο κομμάτι της πίστης και τη στιγμή που άλλαξε πλήρως όλη την ζωή και την καθημερινότητα του.

Ομολογία σοκ από τον Κώστα Αποστολάκη: «Έχω εκμεταλλευτεί γυναίκες...» -  Europost.gr

  • Έχει τύχει αρκετές φορές να τα πίνουμε στο ίδιο μπαρ, σε διαφορετικές παρέες, αι μου δόθηκε η εντύπωση, χωρίς να σε ξέρω, ότι είσαι ευχάριστος άνθρωπος.

Ο καθένας έχει ένα χάρισμα από τον Θεό και αυτό καλείται να το διαχειριστεί. Εγώ πάντα ήμουν κοινωνικός στη ζωή μου και μου άρεσε πάρα πολύ η συναναστροφή με συνανθρώπους μου.

Τώρα, ένα παραπάνω που έχω γνωρίσει τον Νόμο του Θεού και τον Νόμο του Ευαγγελίου και καλούμαι να κάνω πίσω σε πράγματα τα οποία είναι σκοτεινά μέσα μου. Στα οποία βλέπω τον εαυτό μου να θέλει μόνο να εξυπηρετηθεί, έχοντας «προϊόντα» τους άλλους ανθρώπους και τις καταστάσεις.

Τώρα περνάω πάρα πολύ ωραία, χωρίς να περιμένω τίποτα στην ουσία. Δηλαδή, χαίρομαι στο να μη συμβαίνει τίποτα. Όταν συμβαίνει, όμως, χαίρομαι ακόμα περισσότερο γιατί αυτό μου δίνεται σαν δώρο. Δεν νιώθω ότι έχω καταφέρει κάτι εγώ.

  • Χαίρομαι που μου μιλάς για τον Θεό και την Ορθοδοξία.

Εδώ έχουμε κάνει ένα λάθος, γιατί η Ορθοδοξία δεν είναι μια απλή πίστη ή ένα δόγμα που ακολουθούμε. Είναι τρόπος ζωής. Αυτόν θα τον βρούμε μέσα από τη Γραφή, μέσα από το Ευαγγέλιο – όλα αυτά μπορεί να ακούγονται ντεμοντέ, γιατί ίσως να μην είναι στη μόδα.

Όμως, με αυτά η ζωή αλλάζει με θαυματουργό τρόπο, νομίζοντας όμως ότι ζεις κανονικά. Γι’ αυτό ο κάθε άνθρωπος πρέπει μόνος του να το ζητήσει να του αποκαλυφθεί ο Θεός. Τον Θεό δεν μπορείς να Τον ανακαλύψεις. Ο ίδιος αποκαλύπτεται. Εντός μας είναι η Βασιλεία του Θεού.

Κώστας Αποστολάκης: Πίστευα σε ταρώ, χαρτομαντεία, τύχη, φαντάσματα, αλλά  όχι στον Θεό - iefimerida.gr

  • Τι ήταν εκείνο που συνέβη στη ζωή σου και ανακάλυψες όλα αυτά που περιγράφεις;

Στην ουσία, είναι αυτό που αναφέρουν μέσα τα Ευαγγέλια. Κουράστηκε η ψυχή μου, φίλε. Δηλαδή, μόλις και μετά βίας… Κουράστηκε η ψυχή μου, γονάτισα και ζήτησα βοήθεια.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss