Κώστας Αρζόγλου: «Παράγονται κάτι σταρ-άκια του ενός μηνός από τα media»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Κώστας Αρζόγλου στην εφημερίδα «On Time Σαββατοκύριακο» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξέφρασε με πυγμή την προσωπική του άποψη για όσους μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής προερχόμενοι από ριάλιτι προγράμματα.

  • Στην υποκριτική μπαίνουν πλέον εύκολα πρόσωπα από ριάλιτι τηλεοπτικά παιχνίδια, κάτι στο οποίο είστε αρνητικός.

Αυτά που είναι θέματα επιβίωσης… έχουμε κάνει τόσα πολλά για την επιβίωση μας, μέσα στη χούντα ή έξω από αυτή. Αυτό που έχει σημασία, κι όχι αν θα μείνω νηστικός κάπου στον ωκεανό, κι αναφέρομαι στο Survivor και στη Φάρμα. Έχουμε υποστεί μερικά πράγματα πάρα πολύ «επιβιωτικά», αλλά τώρα παράγονται, εμείς είμαστε οι επιβιώσαντες.

Τώρα βλέπω ότι παράγονται κάτι σταρ-άκια του ενός μηνός από τα media, από τα Survivor. Αυτό δεν είναι καλό, κάνει κακό στη δουλειά μας, στην τέχνη μας, αλλά και στα ίδια τα παιδιά που αισθάνονται ξαφνικά, επειδή έχουν ξανθό μαλλί, ότι θα είναι το θέμα της ημέρας, αλλά αυτό θα είναι για κανένα δεκαήμερο.

Η τέχνη μας δεν είναι δρόμος ταχύτητας αλλά μαραθώνιος. Υπάρχουν πάρα πολλοί, και στη γενιά μου, οι οποίοι πράγματι έκαναν μια διαδρομή, ένα δρόμο ταχύτητας. Όμως χάθηκαν αυτοί.

  • Κατά τη γνώμη σας, τα social media κάνουν καλό ή κακό;

Δεν μπορεί κανείς να τα απαγορεύσει, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε την κουλτούρα και το μυαλό να τα διαχειριστούμε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss