Κώστας Τσουρός: «Με τον Γιώργο Λιάγκα, ειδικά τον τελευταίο καιρό, κάνουμε πολλή παρέα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε για την σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, την on air τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε από εκείνον αλλά και την διάθεση να αναλάβει στο μέλλον μια δική του εκπομπή.

  • Το συμβόλαιο σου με το MEGA πότε λήγει;

Ουσιαστικά το τυπικό μέρος του συμβολαίου λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά υπάρχει το +1, το οποίο είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Οπότε θα πρέπει να υπάρξει κάποια συζήτηση με το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι αυτή τη στιγμή.

  • Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε και ένα τηλεοπτικό γαϊτανάκι για το αν θα συνεργαστεί η όχι με τον – επίσης – φίλο σου, Γιώργο Λιάγκα.

Με τον Γιώργο, ειδικά τον τελευταίο καιρό, κάνουμε πολλή παρέα. Μου έκανε μια πρόταση στον αέρα της εκπομπής του, χωρίς εγώ να γνωρίζω κάτι ή να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Τον ευχαριστώ όμως πολύ.

Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του γιατί δεν είναι και λίγο να θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να συνεργαστείς μαζί του. Λίγες μέρες μετά βέβαια βγήκε και είπε στον αέρα πως «για να κοιμάστε ήσυχοι, δεν θα του κάνω πρόταση».

  • Αισθάνεσαι ότι ήρθε η ώρα να αναλάβεις τη δική σου εκπομπή;

Όταν πήγα στο MEGA, πήγα να κάνω μια δική μου εκπομπή. Υπήρξαν αλλαγές και καταλήξαμε με το κανάλι να συνεργαστούμε με την Ελεονώρα.

Ευτυχώς δεν έχει περάσει μόνο από το δικό μου μυαλό η ιδέα να παρουσιάσω δική μου εκπομπή αλλά και από το μυαλό στελεχών. Θα το έκανα, αρκεί να ήταν κάτι που να με αντιπροσωπεύει και να μπορώ να το υπηρετήσω σωστά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss