Κριτική για την πέμπτη σεζόν του Cobra Kai – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Δεκαετίες μετά το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Τζόνι και τον Ντάνιελ αναζωπυρώνεται σε αυτό το σίκουελ των ταινιών “Καράτε Κιντ”.

Μετά την τέταρτη σεζόν που άφησε αρκετά ανοιχτά μέτωπα έρχεται η πέμπτη να χτυπήσει και πάλι στην νοσταλγία, με ακόμα περισσότερα flashbacks, easter eggs και τα συναφή, παράλληλα δημιουργώντας νέους χαρακτήρες και υπόπλοκές.
Φυσικά δεν θα γίνει κάποιο spoiler, ώστε να απολαύσουν όλοι αυτή την νέα σεζόν, που είναι διασκεδαστική αν και κατώτερη από τις προηγούμενες ενδεχομένως, χωρίς φυσικά να είναι κακή με το φινάλε να είναι “όλα τα λεφτά”.
Η διαφορά που έχει με τις προηγούμενες είναι πως σε λίγα επεισόδια έχει ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια (το τελευταίο για παράδειγμα είναι περίπου 50 λεπτά), αλλά όχι τόσο όσο θα περιμέναμε, μιας και υπάρχουν μερικές filler σκηνές που θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με πιο ουσιαστικές.
Φυσικά αποκαλύπτονται πλέον περισσότερα κομμάτια της πλοκής, η οποία φυσικά εστιάζει στον χαρακτήρα Terry Silver, ενώ στο φινάλε υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες ανατροπές και γενικά το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν με διαφορά.
Η πέμπτη σεζόν είναι γεμάτη ατάκες (νοσταλγικές και μη), ανάπτυξη παλιών και νέων χαρακτήρων μέσα από καταστάσεις (με τα θετικά και τα αρνητικά που έχει η παρουσίαση τους), τα επεισόδια κυλάνε σαν… νεράκι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μέχρι τα μισά θέλαμε λίγο καλύτερη διαχείριση. Από κει και μετά αρχίζει και ρολάρει, με αποκορύφωμα το τελευταίο επεισόδιο.
Συνεχίζοντας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss