Κριτική για την σειρά-ντοκιμαντέρ I Just Killed My Dad – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Στη σειρά-ντοκιμαντέρ I Just Killed My Dad ο Anthony Templet δεν έχασε χρόνο για να πει στην τηλεφωνήτρια του 911 γιατί καλούσε. «Μόλις σκότωσα τον πατέρα μου», είπε ο 17χρονος με τρεμάμενη φωνή το βράδυ της 3ης Ιουνίου 2019.

Στην άλλη άκρη της γραμμής επικρατούσε σύγχυση. «Είπες ότι μόλις σκότωσες τον πατέρα σου;» ρώτησε η τηλεφωνήτρια. Όταν ο Anthony απάντησε καταφατικά, εκείνη συνέχισε: «Λοιπόν, είναι ακόμα ζωντανός;».
Ο πατέρας του Anthony, Burt Templet, δεν ήταν. Ο γιος του τον σκότωσε εκείνο το βράδυ. Ο Anthony Templet δεν αρνήθηκε ποτέ αυτό το γεγονός. «Πήρα δύο [όπλα] σε περίπτωση που το ένα δεν λειτουργούσε», είπε κατά τη διάρκεια ανάκρισης, λίγο μετά την κλήση στο 100. «Είχα πολύ καιρό να πυροβολήσω με αυτά τα όπλα». Όμως ο Anthony υποστηρίζει εδώ και καιρό την αθωότητά του, υποστηρίζοντας ότι σκότωσε τον πατέρα του ως αποτέλεσμα της πολυετούς κακοποίησης που υπέστη στα χέρια του Burt και επειδή ένιωθε ότι δεν είχε άλλον τρόπο να εγγυηθεί τη δική του ασφάλεια.
Έχοντας σχηματίσει μια άποψη για την σειρά μετά την καθηλωτική θέαση της, με σιγουριά πλέον αποκτήσαμε μια άποψη για μια αψεγάδιαστη προσπάθεια της πραγματικότητας και των σοκαριστικών γεγονότων.
Το I Just Killed My Dad  είναι δεδομένο ότι θα σας καθηλώσει, με πληροφορίες για πράγματα που δεν γνωρίζαμε, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύπλοκα και εντυπωσιακά ως προς την λεπτή θέση τους.
Υπάρχει μια εντυπωσιακή σκηνοθεσία αλλά και απεικόνιση όλων των γεγονότ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss