Κριτική για την σειρά Το Απόλυτο Φιάσκο: Woodstock ’99 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tο θρυλικό φεστιβάλ του Woodstock το 1969 έμεινε στην ιστορία. Ήταν οι καλλιτέχνες και η πρωτοποριακή μουσική τους που βρέθηκαν εκεί, το πλήθος κόσμου, η ταραγμένη κοινωνικά εποχή και η σeξουαλικη απελευθέρωση που το μετέτρεψαν το φεστιβάλ σε ένα από τα σημαντικότερα όλων των εποχών.

30 χρόνια αργότερα, το «Woodstock ’99» προσπάθησε να αναβιώσει εκείνο το θρυλικό φεστιβάλ σε μια περιοχή που απείχε σχεδόν 160 χιλιόμετρα από τον τόπο που έγινε το αρχικό. Τέσσερις μέρες μουσικής και 400.000 άνθρωποι, σε συναυλίες με δυνατά ονόματα όπως οι Korn, οι Range Against the Machine, οι Limp Bizkit και οι Metallica. Όλα συνηγορούσαν σε μια αξέχαστη εμπειρία. Αλλά δεν ήταν καθόλου τέτοια.
Από τις 22 μέχρι και τις 25 Ιουλίου, οι συνθήκες που επικρατούσαν δεν ήταν καθόλου εύκολες. Η θερμοκρασία έφτασε ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν υπήρχαν χώροι με σκιά. Εκεί έκανε και την εμφάνισή της η μαύρη αγορά, με το νερό να κοστίζει μέχρι και 4 δολάρια και τις ουρές να είναι τεράστιες.
Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ανέβηκαν στη σκηνή οι Limp Bizkit, o frontman Fred Durst, μάλλον δεν έλαβε υπόψιν την ταλαιπωρία του κοινού και τους κάλεσε να αγριέψουν λίγο όταν θα τραγουδούσε το «Break Stuff». Και το κοινό τον άκουσε και έκανε ακριβώς ότι έλεγε το τραγούδι. Άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του.
Εκείνη την ημέρα αλλά και την ώρα που βγήκαν στη σκηνή οι Korn υ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss