Κριτική για την ταινία Avatar: The Way Of Water – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

O Jake Sully ζει με την νέα οικογένειά του στον πλανήτη της Πανδώρας. Μόλις μια παλιά απειλή επιστρέψει για να ολοκληρώσει αυτό που είχε ξεκινήσει παλιότερα, ο Jake πρέπει να συνεργαστεί με τη Neytiri και τον στρατό της φυλής Na’vi για να προστατεύσουν τον πλανήτη τους.

Ειλικρινα, σε μερικές ταινίες δυσκολευόμαστε πολύ να γράψουμε κριτική, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Όσο περίεργο κι αν είναι, πραγματικά τα λόγια περιττεύουν αλλά παράλληλα είναι και πάρα πολλά για να περιγράψουν την ταινία Avatar: The Way Of Water.
Μιλάμε για ένα οπτικόακουστικό υπερθέαμα, που όμοιο του δεν υπάρχει. Υπήρχε για την ακρίβεια, το 2009 και λεγόταν Avatar. O James Cameron ξεπερνάει τον εαυτό του και ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη, που μάλλον θα τον… γκρεμίσει με την τρίτη ταινία.
Από τα πρώτα λεπτά, καταφέρνει να… κόψει την ανάσα των θεατών, με έναν απλό τρόπο, δείχνοντας μερικά πλάνα των τοπίων που διαμένουν οι πρωταγωνιστές. Η δράση δεν αργεί να ξεκινήσει και η ταινία Avatar: The Way Of Water πάει με τα… φρένα σπασμένα.
Από το πρώτο της δευτερόλεπτο μέχρι και το τελευταίο, εννοείται η ταινία “φωνάζει” πως είναι φτιαγμένη όχι απλά για σινεμά αλλά στην καλύτερη δυνατή τεχνολογία. Το πρώτο Avatar έφερε την “επανάσταση” στο 3D, η δεύτερη το… απογειώνει και προσφέρει μια εμπειρία που δεν έχει δώσει καμία άλλη ταινία.
To υπερφιλόδοξο σχέδιο που είχε στο μυαλό του εδώ ο Cameron για πάρα χρόνια, αποτυπώθηκε στην μεγάλη οθόνη, με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο και το franchise 13 χρόνια μετά, επιστρέφει σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Κανείς δεν θα μπορέσει να πιστέψει αυτά που θα δεί σε αυτό το κομψοτέχνημα. Πραγματικά, άξιζε τα τόσα χρόνια προσμονής και ο θεατής αποζημιώνεται και με το παραπάνω με εικόνες, ήχο και ό,τι άλλο συνεπάγεται που πραγματικά θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.
Το Avatar: The Way Of Water είναι όχι απλά μια πολύ καλή περιπέτεια φαντασίας, αλλά ένα instant classic και μια ακόμα ταινία στο franchise …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss