Κριτική για την ταινία Bandit – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Αφού δραπετεύει από μια φυλακή του Μίσιγκαν, ένας γοητευτικός εγκληματίας αποκτά μια νέα ταυτότητα στον Καναδά και συνεχίζει να ληστεύει 59 τράπεζες και κοσμηματοπωλεία, ενώ τον κυνηγάει η αστυνομία.

Το Bandit εστιάζει σε ένα θέμα το οποίο έχει να κάνει με μια πολύ μεγάλη αληθινή ιστορία και τον χαμό που προέκυψε εκείνη την εποχή, παρουσιάζοντας μας έναν διαβόητο ληστή σε μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια με τα ups και downs της (τα πρώτα είναι δεδομένα περισσότερα).
Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον σκηνοθέτη να ξέρει την θεματολογία του και εδώ μπορούμε να πούμε ότι το χειρίζεται αξιοπρεπέστατα αν και η σχετικά μεγάλη διάρκεια της ταινίας δεν βοηθάει στο να δοθεί μεγαλύτερη σημασία σε κάποια πράγματα πιο ουσιαστικά.
Η ταινία βλέπεται με αρκετό ενδιαφέρον και σίγουρα πολλές φορές σε καθηλώνει στην θέση του με τις γρήγορες σκηνές και έχει πολλά από αυτά που θέλει να προσφέρει μια τέτοιου είδους προσπάθεια, ενώ οι ηθοποιοί ταιριάζουν στους ρόλους και ειδικά ο Josh Duhamel.
Το Bandit από τα πρώτα λεπτά σε βάζει απότομα στο κλίμα, μαθαίνουμε αρκετά πράγματα για τους βασικούς χαρακτήρες και μπορεί ειδικά στο (πιο ενδιαφέρον) δεύτερο μισό να υπάρχουν μερικές ευκολίες, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.
Ένα σημαντικό θέμα της δυστυχώς είναι το γεγονός ότι όλα όσα μερικές φορές πλατιάζει και πολλά όσα θέλει να πει η ταινία, τα κάνει με τρόπο που δεν καλύπτονται απόλυτα. Αυτό μιας και το σε κάποια σημεία συμπυκνώνει μεν τα πιο σημαντικά γεγονότα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούσε να τα “μαζέψει” κάπως.
Σε καμία περίπτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss