Κριτική για την ταινία Broker – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το βρεφικό κουτί είναι ένας μικρός χώρος όπου οι γονείς μπορούν να αφήσουν ανώνυμα το μωρό τους. Ο Σανγκ Χιον βρίσκει νέους γονείς για ένα μωρό που αφέθηκε εκεί, κάνοντας μια ειδική συμφωνία μαζί τους. Αποκαλεί τον εαυτό του μεσίτη καλής θέλησης και συνεργάζεται σε αυτήν την προσπάθεια με τον Τονγκ Σου. Εμπλέκονται με τη Σο Γιονγκ, που άφησε το μωρό της στο βρεφικό κουτί, αλλά τώρα επέστρεψε για να το πάρει. Εν τω μεταξύ, η ντετέκτιβ Σου Τζιν και η ντετέκτιβ Λι, κυνηγούν τον Σανγκ Χιον και τον Τονγκ Σου.

Το Broker έχει στιβαρές ερμηνείες με ρυθμό που σου κρατάει σε όλη την διάρκεια το ενδιαφέρον. Από την αρχή προσπαθεί να χτίσει μια ενδιαφέρουσα πλοκή, χωρίς να αποκαλύψει πολλά πολλά, ενώ η εξέλιξη ειδικά όσο προχωράει η ταινία γίνεται καλύτερη, κι αργεί λίγο να… πάρει μπρος.
Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον σκηνοθέτη (με τον Hirokazu Koreeda να έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη με το αριστουργηματικό Shoplifters) να ξέρει την θεματολογία του και εδώ μπορούμε να πούμε ότι το χειρίζεται αξιοπρεπέστατα αν και θα μπορούσε να χωρέσει κάποια πράγματα παραπάνω. Για την ακρίβεια να τα αντικαταστήσει, μιας και η διάρκεια άνω των δυο ωρών δεν δικαιολογείται με κάποιες σκηνές.
Η ταινία βλέπεται με αρκετό ενδιαφέρον και σίγουρα πολλές φορές σε καθηλώνει με μια ουμανιστική προσέγγιση και έχει πολλά από αυτά που θέλει να προσφέρει μια τέτοιου είδους προσπάθεια, μέχρι ένα σημείο ωστόσο.
Το Broker από τα πρώτα λεπτά σε βάζει σταδιακά στο κλίμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss