Κριτική για την ταινία Emily The Criminal – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η Emily είναι μία νεαρή γυναίκα που βρίσκεται σε οικονομικά δεινή κατάσταση, καθώς το φοιτητικό της δάνειο ανεβαίνει εξαιτίας των τόκων με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ κάποια παλιά αδικήματα καταγεγραμμένα στο ποινικό μητρώο της την αποκλείουν από την αγορά εργασίας -φαινόμενο, που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους στις ΗΠΑ. Όταν της δίνεται η ευκαιρία μέσα από ένα κύκλωμα που κάνει απάτες με πιστωτικές κάρτες, να βγάλει λίγα χρήματα, εκείνη δέχεται. Η αρχή είναι απλή. Πρέπει χρησιμοποιώντας μία κλωνοποιημένη πλαστή πιστωτική κάρτα να αγοράσει μία τηλεόραση. Το κάνει και της δίνουν 200 δολάρια. Διαπιστώνοντας ότι είναι πιο εύκολο από ό,τι περίμενε, αρχίζει να εμπλέκεται όλο και πιο πολύ, με τη διαφορά ότι όσο πιο βαθιά μπαίνει σε αυτόν τον επικίνδυνο κόσμο, τόσο πιο τολμηρή γίνεται. Ο γοητευτικός μεσάζοντας της επιχείρησης, Γιουσέφ, σαγηνεύει την Έμιλι και οι τους νιώθουν έτοιμοι να ανέβουν κλίμακα, οργανώνοντας μία μεγάλη απάτη στο Λος Άντζελες. Το ερώτημα είναι πόσο μακριά είναι η Έμιλι διατεθειμένη να φτάσει.

Απλά διαβάζοντας την ιστορία ή βλέποντας το trailer του Emily The Criminal καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται και πως θα δεις μια ενδιαφέρουσα ταινία, η οποία ωστόσο καταλήγει να μοιάζει πιο πολύ με μια εκδοχή και απόσπασμα από επεισόδιο τηλεοπτική σειράς.
Στηριζόμενη σε ένα κλασικό μοτίβο μιας προσπάθειας μυστηρίου, η ταινία προσπαθεί (όσο γίνεται) να περιορίσει κάποια κλισέ και γενικότερα να μην… ξεχειλώσει την όλη ιστορία, η οποία σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις που θα καταλήξει. Είναι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss