Κριτική για την ταινία Έρωτας στην Βερόνα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το ταξίδι των ονείρων της Τζούλι στη Βερόνα της Ιταλίας στραβώνει, όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν διαβολεμένα γοητευτικό άγνωστο.

Δεν χρειάζεται να έχεις δει και πολλές αντίστοιχες ταινίες για να ξέρεις τι θα δεις στην ταινία Έρωτας στην Βερόνα (Love In The Villa) ωστόσο αυτή σκοντάφτει στα ίδια τα στερεότυπα που υποτίθεται θέλει να αποφύγει και στα κλισέ του είδους.
Τα οποία όπως είναι απόλυτα λογικό (για μια ταινία του είδους) κυριαρχούν και σίγουρα το περιμένει κανείς, ωστόσο το πρόβλημα έγκειται στο ότι μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική και με λιγότερη έμφαση στα προφανή κλισέ, ενώ το χιούμορ είναι αρκετά τυποποιημένο.
Tο πρόβλημα της ταινίας, είναι πέρα από την μικρή διάρκεια της ότι εκεί που πάει να γίνει υποφερτή, δείχνει να είναι υπερφορτωμένη σε στερεότυπα που έχουμε δει άπειρες φορές, απλά κάνοντας copy-paste άλλων ταινιών, ενώ ούτε οι χαρακτήρες έχουν ενδιαφέρον, ωστόσο έχει μερικές κωμικές στιγμές του, αλλά μέχρι εκεί.
Καταλήγει σε κάτι ανιαρά ανάλαφρο και generic, καθώς σε αρκετά σημεία νιώθεις ότι κάτι λείπει και ήθελε το κάτι παραπάνω. Πέρα από το ότι αργεί πολύ να μπει στο “ζουμί” (όλοι ξέρουμε τι θα γίνει σε ένα σημείο), από κει και μετά, παίζει λίγο με τα νεύρα του θεατή.
Γενικά υπάρχει μια… τσαπατσουλιά στο όλο εγχείρημα, πιθανά σεναριακά ευρήματα και κωμικό timing μένουν στο… ράφι, γενικά μοιάζει να θέλει να πάει σε fast forward, με το καστ να δείχνει πως πάε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss