Κριτική για την ταινία Fall – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Fall έχει να κάνει με τις πολύ καλές φίλες Becky και Hunter, οι οποίες αφού σκαρφαλώσουν 2.000 πόδια στην κορυφή ενός απομακρυσμένου, εγκαταλειμμένου ραδιοπύργου, βρίσκονται αποκλεισμένες χωρίς να μπορούν να κατέβουν.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές ταινίες στο είδος οι οποίες έχουν προσπαθήσει για το κάτι διαφορετικό με μια υψοφοβική ατμόσφαιρα ή γενικότερα σε ένα χώρο μόνο, ωστόσο πέφτουν στις ίδιες ευκολίες, κάτι το οποίο συμβαίνει από ένα σημείο και εδώ.
Η ταινία Fall θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να καθηλώσει τον θεατή με την αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα, ωστόσο από ένα σημείο γίνεται εντελώς flat και το υψοφοβικό κλίμα που υπόσχεται δεν υπάρχει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ναι μεν στόχος για την ταινία Fall είναι να προσφέρει αγωνία αλλά και ένταση και να κάνει τον θεατή να νιώσει κάπως την απειλητική ατμόσφαιρα, ωστόσο υπάρχουν κάποια σημαντικά προβλήματα και γρήγορα εξαφανίζονται όλα αυτά.
Μπορεί να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να σε βάλει στο κλίμα και να τα καταφέρνει ως ένα σημείο, οι πρωταγωνίστριες είναι συμπαθητικές στους ρόλους τους, ωστόσο υπάρχει μεγάλη στασιμότητα από ένα σήμειο και μετά.
Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα για τους χαρακτήρες και γενικότερα το background (όπου χρειάζεται βέβαια), ενώ ειδικά στο δεύτερο μέρος υπάρχουν μερικές ευκολίες και σκηνές που θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές.
Ενώ σε κάποια κομμάτια της στο πρώτο μέρος ιντριγκάρει και έχει ενδιαφέρουσες ιδέες, δεν πετυχαίνει πλήρως τον σκοπό της, μιας και όσο περνάει η ώρα… …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss