Κριτική για την ταινία Father Stu – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Father Stu ο Stuart Long οποίος μετακομίζει στο Λος Άντζελες. Εκεί, καταλήγει να εργάζεται σε ένα σούπερ μάρκετ όπου γνωρίζει την Carmen, της οποίας η καθολική πίστη βάζει ένα εμπόδιο στη σχέση τους. Αποφασισμένη να κερδίσει το χέρι της, ο Stu αποφασίζει να κάνει μετατροπές. Ωστόσο, ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα ωθεί τον Stu περαιτέρω στην ανανεωμένη πίστη του, οδηγώντας τον να ακολουθήσει την ιεροσύνη. Στο ταξίδι του προς τη θρησκεία, ο Stu αντιμετωπίζει προκλήσεις από τους γονείς του, ωστόσο, αντί να αφήσει αυτές τις προκλήσεις να τον επηρεάσουν, χρησιμοποιεί αυτές τις κρίσεις για να ενισχύσει τη δική του πίστη και να εμπνεύσει άλλους.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα ταινία στην οποία ενώ υπάρχουν τα εφόδια, τελικά νιώθεις ότι κάτι λείπει. Υπάρχει ενδιαφέρον σενάριο και μια αξιοπρεπής παραγωγή, αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά επιλέγεται μια επιδερμική προσέγγιση.
Ενώ το προσπαθεί η σκηνοθεσία και υπάρχει μια αρχικά καλή παρουσίαση του θέματος με ικανοποιητικές ερμηνείες, δεν καταφέρνει η ταινία να αποδώσει τα αναμενόμενα, μιας και σκοντάφτει στα κλισέ των όσων θέλει να μεταφέρει στον θεατή.
Αυτό κυρίως όσον αφορά την συνολική περιγραφή και εξέλιξη της ιστορίας, μιας και μετά το πρώτο μέρος πραγματικά ξεμένει από ιδέες και ενώ θέλει να προσφέρει λύσεις και μια κριτική στην σύγχρονη πραγματικότητα, δυστυχώς δεν καταφέρνει να δημιουργήσει κάτι ανώτερο του μέσου όρου.
Μπορεί οι καλύτερες των προθέσεων να υπήρχαν, αυτό που βγα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss