Κριτική για την ταινία Καλή Τύχη Λίο Γκράντε – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία εστιάζει στη Νάνσυ μια ήσυχη 55χρονη δασκάλα, η οποία, παρά τον γάμο 30 ετών και τα δύο παιδιά, δεν είχε ποτέ οργασμό και δεν έζησε μια περιπέτεια. Φυσικά, έχει απωθημένα. Χήρα και συνταξιούχα αποφασίζει να προσλάβει ένα συνοδό πολυτελείας για να καταλάβει τι είναι αυτός ο οργασμός που λένε όλοι κι αν αξίζει τη φασαρία.

H ταινία αποτελεί το τυπικό παράδειγμα μιας χαμένης ευκαιρίας καθότι ενώ υπάρχουν τα υλικά και οι δυο ηθοποιοί για κάτι πραγματικά ωραίο, μιας και πολλές σκηνές είναι καλογυρισμένες και καλογραμμένες, ωστόσο τελικά νιώθεις πως κάτι λείπει για μια πραγματικά ωραία ταινία. Όχι βέβαια ότι δεν είναι καλή, ωστόσο δεν εξελίσσεται με αποτέλεσμα να καταλήγει σε μια ταινία που δεν θα νοσταλγείς στο μέλλον.
Ενώ υπάρχει μια αξιοπρεπής σκηνοθεσία, σεναριακά η ταινία κάπου χωλαίνει και δεν προσδίδει τα αναμενόμενα και μένουν οι ηθοποιοί και κυρίως η υπέροχη Emma Thompson που κλέβει εύκολα την παράσταση, ό,τι και να κάνει.
Αυτό κυρίως όσον αφορά την περιγραφή και εξέλιξη της ιστορίας και μένει μονάχα η αποτύπωση μέσω των ηθοποιών της, μιας και ειδικά στο τελευταίο της κομμάτι ξαφνικά νιώθεις σαν να βιάζεται να φτάσει στο φινάλε, το οποίο έχει μερικά σημεία που δικαιολογούν το προηγούμενο διάστημα.
Η υπόθεση είναι συγκεκριμένη και προσπαθεί να δώσει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία μέσα στον μικρό χώρο που εκτυλίσσεται, όμως η ταινία θα έπρεπε να αναλύσει τα δεδομένα αλλά και τους χαρακτήρες, κά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss