Κριτική για την ταινία Live is Life – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Λίγο προτού ξεκινήσουν την ενήλικη ζωή, πέντε φίλοι σμίγουν για μια τελευταία περιπέτεια: να βρουν ένα μαγικό λουλούδι που κάνει τις ευχές πραγματικότητα.

Η ταινία Live is Life αποτελεί μια ακόμα ενδιαφέρουσα Ισπανική προσπάθεια η οποία έχει στιβαρές ερμηνείες με ρυθμό που σου κρατάει σε όλη την διάρκεια το ενδιαφέρον. Από την αρχή προσπαθεί να χτίσει μια ενδιαφέρουσα πλοκή, χωρίς να αποκαλύψει πολλά πολλά, ενώ η εξέλιξη ειδικά όσο προχωράει η ταινία γίνεται καλύτερη.
Η αρχή και ειδικά το πρώτο μέρος έχουν μεγάλη ένταση, παρουσιάζοντας τους χαρακτήρες, ενώ αυτά που ακολουθούν είναι δεδομένο ότι δεν τα περιμένεις, έχοντας σταδιακά έναν σταθερό ρυθμό κάπως αργό ανα σημεία μεν, αλλά ποτέ αδιάφορη.
Η ταινία μπορεί να μην έχει πάρα σκηνές που θα σε κάνουν να γραπωθείς από την καρέκλα, ούτε κάποιες καταιγιστικές εξελίξεις αλλά σε κάθε πλάνο, ωστόσο οι χαρακτήρες έχουν τον πρώτο λόγο και η κάμερα είναι στραμμένη πάνω τους.
Υπάρχει ένα απειλητικό και έντονο κλίμα που σε παρασύρει στο δράμα των χαρακτήρων, σε μια ταινία που δεν διστάζει να περάσει μηνύματα χωρίς όμως να είναι τίγκα στα κλισέ. Το δυνατό φινάλε ναι μεν δεν σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, ωστόσο όπως κάνουν όλες οι αξιόλογες ταινίες σε κάνει να σκεφτείς πράγματα.
Εξάλλου στο προηγ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss