Κριτική για την ταινία Look Both Ways – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

H ταινία αποτελεί το τυπικό παράδειγμα μιας αξιοπρεπέστατης, αλλά και παράλληλα χαμένης ευκαιρίας του είδους για το οποίο έχει δημιουργηθεί και σίγουρα θέλει απλά να εξυπηρετήσει τους κανόνες του. Με τα κλισέ του, τις αδυναμίες του, αλλά με συμπαθητικό και watchable τρόπο.
Η ταινία είναι μια χαρά ψυχαγωγική για αυτό που πρεσβεύει και φυσικά το είδος της, καθώς ξέρεις φυσικά τι πρόκειται να δεις από το trailer της και σκοπός της είναι να σε κάνει να περάσεις καλά αλλά και να θέσει κάποια ενδιαφέροντα θέματα, ειδικά αν την δεις με το ταίρι σου.
Το καταφέρνει αυτό λοιπόν; Ναι και μέχρι εκεί που έχει… ταβάνι τα πηγαίνει και μια χαρά. Χωρίς να κάνει κάποια υπέρβαση και φυσικά δεν δημιουργεί στον θεατή παραπάνω απαιτήσεις από αυτό που μπορεί να προσφέρει.
Στο Look Both Ways λοιπόν η υπόθεση είναι συγκεκριμένη και προσπαθεί να δώσει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, όμως η ταινία δεν κάνει κάτι φοβερά πρωτότυπο (θα μπορούσε να γίνει ενδεχομένως και μια σάτιρα της σύγχρονης πραγματικότητας) και πάει by the book.
Η ταινία Look Both Ways έχει μερικά προβλήματα τόσο ως προς την ανάπτυξη αλλά και εξέλιξη της πλοκής κατά κύριο λόγο, ωστόσο βλέπεται ευχάριστα και περνάει η ώρα, παρόλο που στο σύνολο της λειτουργεί μηχανικά απλά για να διεκπεραιώσει το στόρι, χωρίς κάποια περαιτέρω α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss