Κριτική για την ταινία Lou – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μια καταιγίδα μαίνεται. Ένα μικρό κορίτσι απάγεται. Η μητέρα της συνεργάζεται με τη μυστηριώδη γειτόνισσα για να κυνηγήσει τον απαγωγέα, σε μια περιπέτεια που δοκιμάζει τα όριά τους και αποκαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά από το παρελθόν τους.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια πολλές ταινίες στο είδος οι οποίες μπορεί να το έχουν προσπαθήσει να γίνουν ξεχωριστές, ωστόσο όπως και κάποιες αντίστοιχες έτσι και το Lou στην πορεία κάπου το έχασε καθώς, καθώς προσπαθεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, αλλά είναι αρκετά safe και κλισέ από ένα σημείο και μετά.
Το Lou βλέπεται με ενδιαφέρον, έχει ιδιαίτερη και ατμοσφαιρική σκηνοθεσία (που την βοηθάει η θεματολογία φυσικά), αλλά παράλληλα παραδίδεται αδικαιολόγητα στα κλισέ του είδους και δεν καταφέρνει να διαφοροποιηθεί. Δυστυχώς μετά αρχίζει να θυμίζει αντίστοιχες ταινίες, που έχουμε δει με το… κιλό. Kι ας έχει και μια ενδιαφέρουσα ανατροπή λίγο μετά την μέση.
Για τα δεδομένα του είδους, αν και δεν λείπουν απόλυτα από την ταινία τα σχετικά κλισέ, βλέπεται με ενδιαφέρον γενικά, αλλά πάντα νιώθεις πως της λείπει αυτό το κάτι, για να γίνει ξεχωριστή και να κάνει την διαφορά.
Mπορεί να έχουμε μια ενδιαφέρουσα ιστορία, μια περιέργεια σχετικά με το που το πάει, ωστόσο η διαχείριση της θεματολογίας και μερικών κομβικών σημείων ειδικά σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss