Κριτική για την ταινία Loving Adults – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μία οικογένεια φαίνεται πως έχει την τέλεια ζωή, όταν ο γιος αναρρώνει πλήρως από μια μακροχρόνια ασθένεια. Ωστόσο, τι συμβαίνει όταν ο έρωτας της ζωής σου μετατρέπεται ξαφνικά στον μεγαλύτερο εχθρό σου;

Για μια ακόμα φορά (με τα θετικά του και τα κάποια μειονεκτήματα του) έχουμε να κάνουμε με μια ταινία που δεν σε προϊδεάζει για το τι θα παρακολουθήσεις, καθότι βλέποντας το trailer σίγουρα δεν περιμένετε αυτό που θα συναντήσετε ειδικά από ένα σημείο και μετά.
Από την αρχή, η ταινία Loving Adults προσπαθεί να χτίσει μια δυνατή πλοκή (ναι οκ έχει και μερικές cheesy στιγμές, χωρίς να αποκαλύψει πολλά πολλά, ενώ η εξέλιξη ειδικά μετά το μισό της σε βάζει για τα καλά μέσα στην πλοκή, με μια απρόσμενη ανατροπή στο τελευταίο κομμάτι.
Η αρχή και ειδικά το πρώτο μέρος έχουν έναν αργόσυρτο ρυθμό με ενδιαφέρον βέβαια, παρουσιάζοντας τους χαρακτήρες. Αυτά που ακολουθούν είναι δεδομένο ότι δεν τα περιμένεις ιδιαίτερα, με την ταινία να έχει ένα ανατρεπτικό στυλ και ενδιαφέρον.
Η ταινία μπορεί να μην έχει πάρα πολλές καταιγιστικές εξελίξεις από την αρχή, ωστόσο ακόμα και στα πιο απλά πράγματα ποτέ δεν αφήνει τους θεατές αδιάφορους. Σε κάθε πλάνο οι χαρακτήρες έχουν τον πρώτο λόγο με όλα όσα συνεπάγονται και το τελευταίο ημίωρο να έχει την κατάλληλη κορύφωση του. Tο τέλος της επισφραγίζει όσα είδες στο προηγούμενο διάστημα, πραγματικά σε μια κορύφωση που θα προβληματίσει τους θεατές.
Για να συνοψίσουμε, η ταινία …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss