Κριτική για την ταινία Ο τυφλός άνδρας που δεν ήθελε να δει τον Τιτανικό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Ο τυφλός άνδρας που δεν ήθελε να δει τον Τιτανικό έχει την εξής υπόθεση: Ο Γιάκο είναι τυφλός και ανάπηρος, προσκολλημένος στο αμαξίδιό του. Είναι ερωτευμένος με τη Σίρπα. Καθώς μένουν σε διαφορετικά μέρη, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, αλλά συναντιούνται κάθε μέρα χρησιμοποιώντας τα κινητά τους. Όταν η Σίρπα ταράζεται από κάποια σοκαριστικά νέα, ο Γιάκο αποφασίζει κατευθείαν να παει να τη βρει, παρά την κατάσταση του. Ωστόσο θα χρειαστεί βοήθεια από πέντε αγνώστους σε πέντε διαφορετικά μέρη: από το σπίτι στο ταξί, από το ταξί στον σταθμό, από τον σταθμό στο τρένο, από το τρένο στο ταξί και, τέλος, από το ταξί σε εκείνη.

Χρόνια τώρα, ο παγκόσμιος κινηματογράφος μας έχει χαρίσει αμέτρητα “διαμαντάκια” και η ταινία Ο τυφλός άνδρας που δεν ήθελε να δει τον Τιτανικό είναι μια ταινία εύστροφη, με μια μεγάλη δυναμική, εσωτερική και ρεαλιστική ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή της και τα αντίστοιχα ξεσπάσματα ενώ η σεναριακή ιδέα “δένει” πολύ καλά.
Ταινίες σαν την συγκεκριμένη, μπορεί να μην λένε πολλά σε αρκετούς, ωστόσο αν ο θεατής δώσει στην ταινία μια ευκαιρία, πραγματικά δεν θα χάσει. Μιλάμε φυσικά για ταινία της υπομονής, αλλά οι πρωταγωνιστής της είναι φανταστικός, με το δεύτερο μέρος να είναι πραγματικά εντυπωσιακό και να εί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss