Κριτική για την ταινία Prey – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τοποθετημένο στον κόσμο του Έθνους των Κομάντσι στις αρχές του 1700, το Prey (“Θήραμα”) είναι η ανείπωτη ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, μιας ικανής πολεμίστριας, που θέλει απεγνωσμένα να προστατεύσει τον λαό της από επικείμενο κίνδυνο. Παρακολουθεί και τελικά αντιμετωπίζει το θήραμά της, το οποίο αποδεικνύεται ότι είναι ένας εξαιρετικά εξελιγμένος εξωγήινος κυνηγός με προηγμένο οπλοστάσιο, με αποτέλεσμα μια μανιασμένη και τρομακτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Είχαμε αναφερθεί στο πόσο καλό μάρκετινγκ έχει η συγκεκριμένη ταινία (κάτι που δεν αποτελεί πάντα εγγύηση για την επιτυχία της), ωστόσο ευτυχώς το Prey αποδεικνύεται μια άκρως εντυπωσιακή προσπάθεια και ευχάριστη έκπληξη.
H απεικόνιση των καταστάσεων και χώρων είναι μοναδική σε μια εντυπωσιακή παραγωγή που ειδικά στο δεύτερο μέρος πραγματικά που σε “πνίγει”. Η σκηνοθεσία είναι αριστουργηματική και υψηλού επιπέδου. Εξαιρετικά ευρυγώνια πλάνα, και πολύ ωραία απεικόνιση των εκάστοτε χώρων, καθώς νιώθεις σαν να ζεις αυτά που γίνονται.
Πρόκειται για μια άκρως επιβλητική ταινία που δεν κάνει τον θεατή να βαρεθεί (το franchise ειδικά με την ταινία του 2018 είχε πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα), προσφέροντας μια ακόμα δυνατή ταινία, βίαιη, με τα μηνύματα της, εξαιρετικές σκηνές με βία και δράση (αλλά όχι ανούσιες), χωρίς να έχει κλισέ και στερεότυπα άλλων προσπαθειών.
Ξέφρενος ρυθμός, γκρο πλάν, απότομη αλλαγή εικόνων, ιδιαίτερο χιούμορ και το κυριότερο εξαιρετικούς διαλόγους, με το Prey να αποτελεί ίσως μια ταινία που θα ήθελε να κάνουν οι δημιουργοί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss