Κριτική για την ταινία Resurrection – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία εστιάζει στην ζωή μιας γυναίκας που θα αναστατωθεί, όταν μια ανεπιθύμητη σκιά από το παρελθόν της θα επιστρέψει. Κάτι που θα την αναγκάσει να αντιμετωπίσει το τέρας που απέφευγε για δυο δεκαετίες.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια πολλές ταινίες στο είδος οι οποίες μπορεί να το έχουν προσπαθήσει να γίνουν ξεχωριστές, ωστόσο όπως και κάποιες αντίστοιχες έτσι και το Resurrection στην πορεία κάπου το έχασε καθώς, καθώς προσπαθεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, αλλά είναι αρκετά μπερδεμένη.
Το Resurrection βλέπεται με ενδιαφέρον, έχει ιδιαίτερη και ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, αλλά παράλληλα έχει και ένα πάρα πολύ αργό ρυθμό και εκεί που χρειάζεται να αποσαφηνίσει κάποια σημεία της, δεν το καταφέρνει.
Για τα δεδομένα του είδους, αν και δεν λείπουν απόλυτα από την ταινία τα σχετικά κλισέ, υπάρχει μια αλληγορία που… ξεχειλίζει, ωστόσο πάντα νιώθεις πως της λείπει αυτό το κάτι, για να γίνει ξεχωριστή και να κάνει την διαφορά.
Mπορεί να έχουμε μια ενδιαφέρουσα ιστορία, μια περιέργεια σχετικά με το που το πάει, ενώ για μια ακόμα φορά έχει την καλή ερμηνεία της Rebecca Hall, ωστόσο η διαχείριση της θεματολογίας αποτελεί μια χαμένη ευκαιρία για το είδος.
To Resurrection είχε μερικά ενδιαφέροντα κομμάτια τα οποία ωστόσο στην πορεία… εκτροχιάστηκαν στο δεύτερο μισό όσον αφορά τις προσδοκίες που θα έχει ο θεατής. Αυτό μιας και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss