Kριτική για την ταινία Secret Headquarters – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Secret Headquarters εστιάζει σε μια ομάδα φίλων αποτελούμενη από πιτσιρίκια, τα οποία ανακαλύπτουν το κρησφύγετο ενός υπερήρωα και θα πρέπει να το υπερασπιστούν από τους villains και φυσικά όλα ανατρέπονται.

Το Secret Headquarters ξεκαθαρίζει από την αρχή τις προθέσεις του και είναι δεδομένο πως έχουμε μια ακόμα ταινία στην οποία ξέρεις τι θα δεις, θέλει να προσφέρει γέλιο και δράση, με όλα όσα συνεπάγονται από μια οικογενειακή ταινία.
Φυσικά από την αρχή είναι φανερό πως θα γίνει με την γνώριμη… συνταγή και αυτό τελικά καταφέρνει να κάνει, σε μια προσπάθεια που έχει κάποιες καλές σκηνές, αλλά είναι απλά για να περάσει η ώρα και όχι κάτι παραπάνω.
Τα κλισέ όπως είναι λογικό δίνουν και παίρνουν, με την ταινία να προσπαθεί να προσαρμόσει τα αστεία πάνω στους κεντρικούς χαρακτήρες με το γνώριμο μοτίβο και σε μερικές στιγμές το καταφέρνει ενώ σε άλλες σίγουρα όχι, καθότι είναι υπερφορτωμένη.
Τo Secret Headquarters ακόμα και σαν κωμωδία-fast food ναι μεν έχει τις στιγμές της, με δυνδυασμό χιούμορ και δράσης που θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο σίγουρα και όχι με τόσο βιαστικές σκηνές, ωστόσο δεν είχαμε και πολύ ψηλά τον πήχη.
Μπορεί να έχει τις στιγμές της και κυλάει σχετικά ανώδυνα μέχρι ένα σημείο και φυσικά είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κάποια όχι και τόσο καλά διαστήματα, χωρίς τα οποία θα μπορούσε να είναι σίγουρα κάπως καλύτερη.
Το πρόβλημα της ταινίας που απλά την εμποδίζει να γίνει καλύτερη έγκειται στο ότι ενώ έχει μερικές καλές σκηνές, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss