Κριτική για την ταινία Terrifier 2 που προκάλεσε πανικό και λιποθυμίες

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Στο Terrifier 2 βλέπουμε τον Art τον κλόουν να επιστρέφει στο Miles County και να τρομοκρατεί την πόλη ανήμερα του Halloween. Έχει μπόλικο αίμα, σοκαριστικές σκηνές και αγριότητα, που δεν αντέχει το κοινό.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές ταινίες στο είδος οι οποίες έχουν προσπαθήσει για το κάτι διαφορετικό με πολλές να πέφτουν συνεχώς στις ίδιες ευκολίες, κάτι το οποίο συμβαίνει δυστυχώς από ένα σημείο και μετά στην προκειμένη περίπτωση.
Φυσικά μιλάμε για sequel από μια όχι και τόσο γνωστή ταινία, οπότε ο πήχης δεν είναι πολύ ψηλά, ωστόσο τα όσα ακούστηκαν και μερικά trailer μας έκαναν να έχουμε κάποιες μικρές απαιτήσεις. Σωστά έχει δοθεί βάση στο splatter, κάπως εκεί βασίστηκε όλο το hype, αλλά δυστυχώς εδώ έχουμε μια ακόμα ταινία χωρίς έμπνευση και τρόμο.
Η ταινία Terrifier 2 θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να προσφέρει κάτι αρκετά φρέσκο στον θεατή, ωστόσο γίνεται εντελώς flat και αδιάφορη, μόνο με μερικές slasher σκηνές να κρατάνε τον θεατή, αν και πολλές από αυτές καταντάνε εντελώς… γραφικές.
Ναι μεν στόχος για την ταινία Terrifier 2 είναι να προσφέρει στον θεατή αγωνία, τρόμο και fun, ωστόσο καταλήγει τόσο άνευρη που πραγματικά ακόμα και μια παρωδία της, ενδεχομένως και να τρόμαζε περισσότερο.
Μπορεί να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να σε βάλει στο κλίμα μπαίνοντας στο… ψητό, αλλά τραβάνε σε διάρκεια πολύ μερικές σκηνές, δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα για μερικους αναλώσιμους χαρακτήρες, ενώ ειδικά στο δεύτερο μέρος κυριαρχούν και οι σχετικές ευκολίες.
Η ταινία ενώ σε κάποια κομμάτια της στο πρώτο μέρος ιντριγκάρει και έχει ενδιαφέρουσες ιδέες, δεν πετυχαίνει πλήρως τον σκοπό της, μιας και όσο περνάει η ώρα… ξεχειλώνει, απλά ξεμένοντας από έξυπνες ιδέες γεμίζοντας με filler σκηνές.
Προσπαθεί να κρατήσει το ενδιαφέρον (υπάρχουν μπόλικα αιματηρα kills), ωστόσο έχουμε μερικές κλισέ σκηνές χωρίς να χρειάζεται (μερικές εκ των οποίων είναι ανυπόφορες), κατεβάζει λίγο την ένταση και γενικότερα είναι απλά για να γίνει. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss