Κριτική για την ταινία The Enforcer – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Στην ταινία The Enforcer ένας εκτελεστής ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking και άλλα εγκλήματα που ούτε ο ίδιος του δε θα έπραττε. Μια νεαρή φίλη του προσπαθεί να το σκάσει και ο «εκτελεστής» θα πρέπει να τα ρισκάρει όλα για να σώσει το κορίτσι από την εγκληματική οργάνωση που δούλεψε για ολόκληρή του τη ζωή.

Μπορεί η ταινία να γυρίστηκε στην Ελλάδα, αλλά αναρωτιόμαστε όσοι συμμετείχαν τι ήθελαν να κάνουν στο The Enforcer αλλά αυτό που βγαίνει είναι μια ταινία που αποδεικνύεται ένας διασκεδαστικά ανεκδιήγητος αχταρμάς και όσο περνάει η ώρα κάνει τον θεατή να ξεκαρδιστεί άθελα (;) του.
Το αποτέλεσμα καταλήγει να είναι βασανιστικά κακό, σε μια ταινία η οποία από τα πρώτα της λεπτά είναι ανεκδιήγητη και τίποτα δεν βγάζει νόημα, αλλά το γέλιο βγαίνει αβίαστα χωρίς φυσικά να είναι αυτός ο σκοπός.
Όλα πάνε λάθος. Κάθε σκηνή είναι πραγματικά πιο τραγελαφική από την άλλη, κάτι που σε κάνει να θες να δεις την επόμενη, οι δε ηθοποιοί πραγματικά είναι ανεκδιήγητοι. Αποκορύφωμα το αποκαρδιωτικό σενάριο, το οποίο πραγματικά είναι από τα αδιάφορα, προχειρογραμμένα και βιαστικά που έχουμε δει τελευταία, σε συνδυασμό με μια τραγικά άστοχη σκηνοθεσία, αλλά και ανύπαρκτη εξέλιξη για μεγάλο διάστημα των (οριακά) 90 λεπτών, που φαίνονται σαν… αιώνας.
Αυτό γιατί είναι τόσο κακή που πραγματικά διασκεδάζεις και νομίζεις ότι βλέπεις παρωδία από ταινία των 80s, από αυτές που υπήρχαν με το… τσουβάλι στα βίντεο κλαμπ (ναι είμε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss