Κριτική για την ταινία The Forgiven – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Καθώς διασχίζουν οδικώς την έρημο του Μαρόκο για να παραβρεθούν στο διήμερο, πολυτελές πάρτι ενός παλιού φίλου, οι εύποροι Λονδρέζοι David και Jo Henninger, θα εμπλακούν σε ένα τραγικό τροχαίο με ένα ντόπιο έφηβο αγόρι. Καθώς καταφτάνουν αργοπορημένοι στη μεγάλη βίλα και με το πάρτι να βρίσκεται στην κορύφωση, το ζευγάρι επιχειρεί να κουκουλώσει το δυστύχημα με την συμμετοχή της τοπικής αστυνομίας. Όταν όμως φτάνει στη βίλα ο πατέρας του αγοριού, αναζητώντας δικαιοσύνη και εξιλέωση, αυτό που ακολουθεί είναι μια σύγκρουση πολιτισμών, εκεί όπου ο David και η Jo θα πρέπει να συμβιβαστούν με τη μοιραία πράξη τους και τις καταστροφικές συνέπειες της.

Σίγουρα βλέποντας και την υπόθεση για την ταινία The Forgiven, αλλά και τους συντελεστές, αν μη τι άλλο περιμένεις μια δυνατή ταινία με αρκετές προοπτικές, ωστόσο καταλήγει να σκοντάφτει σε πολλούς παράγοντες.
Το The Forgiven είχε όλα τα φόντα να γίνει μια πολύ καλή ταινία, αλλά κάνει μερικά χαρακτηριστικά και μοιραία λάθη, τα οποία εξανεμίζουν τα θετικά στοιχεία της ταινίας. To βασικότερο ωστόσο είναι η προσέγγιση του Abel Ferrara, που μοιάζει μακριά από τα στάνταρ του και μπερδεύει την ταινία.
Ενώ οι Ralph Fiennes και Jessica Chastain μοιάζουν ιδανική περίπτωση πρωταγωνιστών, η ταινία μοιάζει να αδικεί τον εαυτό της, καθότι ενώ έχει μπόλικο υλικό που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί, καταφέρνει να φτιάξει μια άνευρη προσπάθεια ο σκηνοθέτης.
Όσα διαδραματίζονται δεν μπορούν να περιγραφούν στοιχεία …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss