Κριτική για την ταινία The Immaculate Room – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Θα μπορούσατε να επιβιώσετε 50 ημέρες σε πλήρη απομόνωση, μέσα σε ένα λευκό φουτουριστικό δωμάτιο, για πέντε εκατομμύρια δολάρια; Δεν έχεις επαφή με τον έξω κόσμο. Δεν υπάρχει τρόπος να μιλήσετε με τους φίλους, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε τι συμβαίνει έξω από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου σας. Μόνο εσείς, οι σκέψεις σας και, αν είστε τυχεροί, ο εραστής σας — παγιδευμένοι όλοι μαζί, μαζί με μια ρομποτική φωνή που κρατά τα πάντα υπό έλεγχο.

Για την ταινία The Immaculate Room, ο πήχης δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν σχετικά ψηλά, ωστόσο είχαμε κάποιες προσδοκίες με την ενδιαφέρουσα κεντρική ιδέα, η οποία μας είχε από το “καλημέρα”.
Δυστυχώς όμως για μια ακόμα φορά έχουμε μια ταινία πρόχειρη, βιαστική και γενικότερα χωρίς ταυτότητα, που όχι απλά δεν μπορεί να αποφύγει και τα κλισέ του είδους, αλλά καταφέρνει μια έξυπνη ιδέα να μην την αξιοποιήσει ούτε στο ελάχιστο.
Μετά το κάπως ενδιαφέρον αν και σχετικά υποτονικό πρώτο κομμάτι που εξηγεί (έστω και επιδερμικά) κάποια πράγματα, περιμένεις σίγουρα την “έκρηξη” του δεύτερου μέρους αλλά και την πλήρη ανάπτυξη των χαρακτήρων, κάτι που δεν γίνεται με αποτέλεσμα να γίνεται ένας αχταρμάς.
Εντέλει δεν έρχεται τελικά αυτό που θες να δεις και η προσπάθεια είναι κατώτερη του (όποιου) αναμενομένου, μιας και οι ηθοποιοί χαραμίζονται, η σεναριακή ιδέα χάνει εντελώς τον προσανατολισμό της και το όλο concept καταλήγει σε παρωδία.
Τόσοι π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss