Κριτική για την ταινία Ticket To Paradise – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

H ταινία Ticket to Paradise αναφέρεται στην ιστορία δύο χωρισμένων γονιών οι οποίοι σπεύδουν στο Μπαλί προκειμένου να εμποδίσουν την έφηβη κόρη τους από έναν παράλογο γάμο, σαν τον δικό τους.

Kακά τα ψέματα, πρόκειται για μια από τις ταινίες που ζήτημα αν θα θυμάσαι μισή ώρα μετά την παρακολούθηση της, ωστόσο αυτό δεν είναι πρόβλημα, μιας και ανά στιγμές είναι διασκεδαστική, αλλά έχει εμφανέστατα προβλήματα ρυθμού και συνοχής.
Οπότε το παν στην ταινία ήταν να δώσει κάτι ψυχαγωγικό και ανάλαφρο. Το πετυχαίνει; Ετσι κι έτσι, αλλά δεν βαριέσαι απλά να περνάει η ώρα. Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν την τιμητική τους, απλά τις έχουμε δει σε πολύ καλύτερη μορφή και με λιγότερα κλισέ.
Και η αλήθεια είναι ότι δεν πολύ περνάει ευχάριστα η ώρα, ούτε και βαριέσαι παράλληλα. Το δεύτερο οφείλεται κυρίως στους δυο πρωταγωνιστές (Clooney και Roberts) και στο ότι κλέβουν με ευκολία την παράσταση όποτε εμφανίζονται στην οθόνη.
Το μόνο που μένει στην ταινία Ticket to Paradise είναι να μην την πάρεις καθόλου σοβαρά, παρόλο που μερικές προσπαθεί όχι τόσο επιτυχημένα να σε πείσει για το αντίθετο, με μερικά απίστευτα στερεότυπα και για τα δυο φύλα.
Η πρωτοτυπία λείπει σίγουρα, αλλά με τόσες ταινίες που βγαίνουν με την σέσουλα κάθε χρόνο πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα. Πάντως από το trailer και μόνο ξέρεις τι πας να δεις και σίγουρα με βάση τις κομεντί που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, δεν είναι η χειρότερη, αλλά και πάλι δεν σου μένει με τίποτα στο μυαλό.
Μακάρι να μπορούσε κάποιος να κάνει και τα μαγικά του, για να γίνει κάτι παραπάνω από μια απλά συμπαθητική κομεντί, που την διακατέχει ώρες ώρες με τα κλισέ που την περικλείουν, καθότι μοιάζει με copy-paste πολλών αντίστοιχων που έχουμε δει.
H ταινία σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή, αλλά αυτό δεν την κάνει και απόλυτα υποφερτή, διότι οι ατελείωτες προβλέψιμες σκηνές της σε κάποια διαστήματα της, την καθιστούν ως μια από τα ίδια και το Ticket to Paradise, ξεχνιούνται πριν καν τους …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss