Κριτική για την ταινία Where The Crawdads Sing – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Where The Crawdads Sing εστιάζει στην ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε από τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωσή της στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή. Όμως ο ένας από τους δύο βρίσκεται νεκρός και η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονται μέσα στο βάλτο…

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ταινία που ενώ υπάρχουν τα εφόδια, τελικά νιώθεις ότι κάτι λείπει για να δώσει κάτι διαφορετικό και παρά το ενδιαφέρον θέμα, αλλά και την ερμηνεία της Daisy Edgar-Jones, δεν προσφέρει κάτι το καινοτόμο.
Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία από το εν λόγω βιβλίο, ανά στιγμές μια αξιοπρεπής παραγωγή, η πρωταγωνίστρια που ξεχωρίζει, αλλά επιλέγεται μια επιδερμική προσέγγιση, από το ημίωρο και μετά… χάνει λάδια, ενώ γενικότερα τα προβλήματα γιγαντώνονται όσο προχωράει.
Ενώ υπάρχει μια συμπαθητική σκηνοθεσία, μια αρχικά καλή παρουσίαση του θέματος (το πρώτο της μισάωρο είναι πολύ δυνατό) από κει και μετά γίνεται αχταρμάς με το σενάριο να μην εκμεταλλεύεται στο έπακρο την αληθινή ιστορία.
Αυτό γιατί δεν καταφέρνει η ταινία να αποδώσει τα αναμενόμενα, κυρίω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss