Κριτική για την ταινία Who Invited Them – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ένα ζευγάρι συνειδητοποιεί ότι δύο καλεσμένοι από το πάρτι καλωσορίσματος στο νέο τους σπίτι δεν έχουν φύγει. Οι άγνωστοι συστήνονται ως οι νέοι γείτονες και μένουν για ένα ποτό…και τα πράγματα παίρνουν μια περίεργη τροπή στη συνέχεια.

H ταινία Who Invited Them προσπαθεί να χτίσει μια ενδιαφέρουσα πλοκή, χωρίς να αποκαλύψει πολλά πολλά, ενώ η εξέλιξη έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην πρώτη ώρα, αλλά τα ενδιάμεσα και το φινάλε είναι αχρείαστα τραβηγμένα σε διάρκεια.
Η αρχή και ειδικά το πρώτο μέρος είναι καθαρά αναγνωριστικά, ενώ αυτά που ακολουθούν είναι δεδομένο ότι άλλες φορές τα περιμένεις, άλλες όμως όχι τόσο και σίγουρα θες να δεις που το πάει. Ωστόσο ο ρυθμός δεν είναι σταθερός αν και το ενδιαφέρον σίγουρα υπάρχει και προς το τέλος υπάρχει μια απογοήτευση.
Η ταινία μπορεί να μην έχει πάρα πολλές σκηνές που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, η σκηνοθεσία αν μη τι άλλο να είναι ενδιαφέρουσα αν και μερικά στοιχεία της είναι κάπως περιττά, όμως με το φινάλε κάτι της λείπει όταν πια έρχεται η λύση.
Στο πρώτο διάστημα έχουμε την παρουσίαση των χαρακτήρων, ενώ όσο πλησιάζουμε στο δεύτερο μισό υπάρχουν μερικά γεγονότα τα οποία επεξηγούνται, με το τέλος της να μην καταφέρνει να επισφραγίσει όσα είδες στο προηγούμενο διάστημα και είναι με τρόπο αρκετά συμβατικό. Αυτό σε πλήρη αντίθεση με τα όσα μας είχε προετοιμάσει στο προηγούμενο διάστημα της.
Η ταινία Who Invited Them μπορεί να μην θέλει να χρησιμοποιήσει τα κλισέ του είδους, αλλά σε κάποια σημεία θεωρούμε πως μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερη, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν είναι αξιόλογη.
Ναι μεν διαθέτει στοιχεία που θα θυμάσαι, αλλά ενώ υπόσχεται κάτι ανατρεπτικό δεν τα καταφέρνει καλύτερα από τον μέσο όρο του είδους και αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα σε μερικές από τις ταινίες της εποχής μας. Δεν καταφέρνει να γίνει κάτι παραπάνω από μια απλά συμπαθητική προσπάθεια, παρά το γεγονός πως είχε δυνατότητα να δώσει πολλά περισσότερα.
ΒΑΘΜΟΛ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss