Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο γιος του, Κωνσταντίνος, θετικός στον κορονοϊό

Ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος, νοσεί από κορονοϊό και μάλιστα, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η ΝΔ.

Συγκεκριμένα, το γεγονός αυτό έφερε πολιτική θύελλα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση να κατηγορεί την αντιπολίτευση περί πολέμου με λάσπη ενάντια στην οικογένεια Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Ειδικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκραστία αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα».

Και συνεχίζει: «Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss