Λάκης Γαβαλάς: Μπορεί να μας πει η Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια;

Με νέο χρώμα στα μαλλιά εμφανίστηκε σε πρόσφατη του έξοδο ο Λάκης Γαβαλάς, γεγονός που προκάλεσε τις εντυπώσεις.

«Ο λόγος που αλλάζω τα μαλλιά μου είναι γιατί θέλω να ασχολούμαι με τρίχες γιατί δεν έχει κάτι σοβαρό η Ελλάδα να ασχοληθώ»

«Γιατί αυτή η αλλαγή;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε και η απάντηση του σχεδιαστή στο δημοσιογράφο ήταν επική.

«Εσύ να περιμένεις να δεις την αλλαγή φύλου για να καταλάβεις για ποιο λόγο είναι!» απάντησε αρχικά. Στη συνέχεια, ο γνωστός σχεδιαστής πρόσθεσε: «Ο λόγος που αλλάζω τα μαλλιά μου είναι γιατί θέλω να ασχολούμαι με τρίχες γιατί δεν έχει κάτι σοβαρό η Ελλάδα να ασχοληθώ».

«Εάν δεν έχω κάτι ποιο σπουδαίο βέβαια και θα το κάνω»

Θα εμφανιστεί ο Λάκης Γαβαλάς στο My Style Rocks το οποίο επιστρέφει; «Εάν δεν έχω κάτι ποιο σπουδαίο βέβαια και θα το κάνω» απάντησε ο σχεδιαστής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει ο Γιώργος στο GNTM και δεν ξέρω και σαν κριτής πώς θα είναι»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της ίδιας εκπομπής, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το GNTM, τον Γιώργο Καράβα, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τη Σοφία Χατζηπαντελή. «Δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει ο Γιώργος στο GNTM και δεν ξέρω και σαν κριτής πώς θα είναι, γιατί είναι ένα παιδί με μια υπόσταση πολύ πιο συγκεκριμένη. Σαν coach δεν νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Γίνομαι 70 χρονών και δεν διακινδυνεύω την ψυχική μου υγεία για τίποτα πλέον»

«Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το GNTM έτσι όπως μου είπαν ότι θα είναι τα γυρίσματα. Έχω ένα κασέ που είναι αυτό, αυξάνεται, δεν μειώνεται. Γίνομαι 70 χρονών και δεν διακινδυνεύω την ψυχική μου υγεία για τίποτα πλέον», είπε στην συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς.

«Κακώς είχε δεχτεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να πάει στο GNTM»

Σε ό,τι αφορά την Σοφία Χατζηπαντελή, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν γι’ άλλη μια φορά αιχμηρός, αφού δήλωσε: «Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πάρα πολύ. Κακώς είχε δεχτεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να πάει στο GNTM».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss