Λανσάρισμα για τη σειρά Xiaomi 13 με νέο σχεδιασμό και Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

Η Xiaomi κλείνει τη χρονιά παρουσιάζοντας την επόμενη της ναυαρχίδα στα smartphones, τη σειρά Xiaomi 13 η οποία παραδοσιακά θα κυκλοφορήσει στην Κίνα ενώ στα μέρη της θα πρέπει να την περιμένουμε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Η σειρά Xiaomi 13 αποτελείται από 2 μοντέλα, το ομώνυμο και την Pro έκδοσή του, με την κινεζική εταιρεία να δίνει έμφαση στην εμφάνιση, στην ποιότητα κατασκευής και φυσικά στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά προκειμένου να αποτελέσει μια δυνατή επιλογή για την ανώτατη κατηγορία τιμής.
Εκτός από το συνηθισμένο γυαλί και μέταλλο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν μια διαφορετική επιφάνεια στο πίσω μέρος με την ονομασία “SKIN” η οποία είναι κατασκευασμένη με μικρο-κεραμικά που δίνουν σύμφωνα με την εταιρεία μια απαλή αίσθηση κατά το κράτημα. Παράλληλα η πίσω επιφάνεια εξασφαλίζει ότι δεν θα γρατζουνιστεί ή θα αποχρωματιστεί με την πάροδο του χρόνου. 
Τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro διαθέτουν αδιαβροχοποίηση με βάση το πρότυπο IP68 ενώ και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν το Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm με LPDDR5X RAM και UFS4.0 αποθηκευτικό χώρο για μεγαλύτερες ταχύτητες. Και τα δύο τηλέφωνα λαμβάνουν τις ίδιες εκδόσεις: 8/128, 8/256, 12/256 και 12/512. Το Xiaomi 13 αποτελεί το  “μικρότερο μοντέλο» από τα δύο με οθόνη OLED 6,36″, ανάλυση Full HD αλλά και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Το 13 Pro ανεβαίνει στην 1440p ανάλυση με διαστάσεις οθόνης 6,73″.

Μετά από τη συνεργασία με τη Samsung για τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss