Λένα Δροσάκη: «Δεν ονειρευόμουν ποτέ να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΤύποςTV» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε η Λένα Δροσάκη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος θα συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς», ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητα με τον γιο της, Αναστάση, μετά και την απόφαση του διαζυγίου της με τον επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο Αναστάσης! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα», εξομολογήθηκε η Λένα Δροσάκη.

«Η ζωή προχωρά, κυλά, μας εξελίσσει, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι λοιπόν με τον Αναστάση μου», τόνισε αμέσως μετά η ηθοποιός.

  • Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο; Θα τολμήσω να σας ρωτήσω και ως επαγγελματία, λόγω της μεγαλύτερης ευαισθησίας που αποκτά μια γυναίκα όταν γίνεται μητέρα.

Άλλη μια δύσκολη ερώτηση. Νιώθω πως ήμουν ένας άνθρωπος που ήδη είχα μπει στον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, να φωτίσω τα σκοτεινά μου σημεία, να με αποδεχτώ, να με αγαπήσω, να αναζητήσω αυτό που μου αξίζει, να θέσω όρια και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να κάνουμε μαζί αυτή τη διαδρομή.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss