Leonardo DiCaprio σε Timothée Chalamet: “Όχι σκληρά ναρκωτικά και όχι ταινίες με σούπερ ήρωες” – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Leonardo DiCaprio και ο Timothée Chalamet μπορεί να μην έχουν παίξει μαζί, ωστόσο έγινε γνωστή η συμβουλή που έδωσε ο πρώτος στον δεύτερο και έχει να κάνει με την παρούσια του εντός και εκτός ταινιών.

O Chalamet αποκάλυψε τις συμβουλές που του έδωσε ο DiCaprio και συγκεκριμένα ήταν: «Όχι σκληρά ναρκωτικά και ταινίες με υπερήρωες». Συνάντησε για πρώτη φορά τον σταρ το 2018, ο οποίος του έδωσε μερικές συμβουλές για τη μελλοντική του καριέρα. Όπως ανέφερε ο Σαλαμέ σε συνέντευξή του στη Vogue UK, ο Ντι Κάπριο του είπε: «Όχι σκληρά ναρκωτικά και ταινίες με υπερήρωες».
Σε προηγούμενη συνέντευξή του στο περιοδικό Time τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αμερικανός ηθοποιός είχε πει: «Ένας από τους ήρωές μου, δεν μπορώ να πω ποιος γιατί θα με μάλωνε, ακούμπησε το χέρι του πάνω στον ώμο μου το πρώτο βράδυ που συναντηθήκαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Όχι σκληρά ναρκωτικά και ταινίες με υπερήρωες».
«Αυτό που συνειδητοποιώ είναι ότι η προσωπική ζωή κάποιου, η ενήλικη ζωή του, μπορεί να είναι αρκετά βαρετή, ενώ η ζωή του καλλιτέχνη μπορεί να είναι εξαιρετική», είπε ο 26χρονος ηθοποιός.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss