Leonid Stanislavsky: Γεννήθηκε το 1924 και παίζει ακόμα τένις

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής τενίστας στον κόσμο ονομάζεται Leonid Stanislavsky, γεννήθηκε το 1924 και δηλώνει πως θέλει να ζήσει ως τα 110.

Ο 97χρονος Leonid Stanislavsky γεννήθηκε πριν από περίπου έναν αιώνα, στα 30 του ξεκίνησε το τένις και έκτοτε δεν σταμάτησε να παίζει ποτέ, καταφέρνοντας να κερδίσει τον τίτλο του πιο ηλικιωμένου τενίστα και να μπει στα ρεκόρ Γκίνες

«Είναι ένα φινετσάτο σπορ, μια καλή φυσική άσκηση, ένα όμορφο παιχνίδι», δηλώνει στον Guardian. «Μπορείς να παίξεις ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Ξεκίνησα όταν ήμουν 30 ετών. Τώρα είμαι 97 ετών και συνεχίζω. Ο κορυφαίος παίκτης Ρότζερ Φέντερερ είναι 39 ετών. Ο Τζόκοβιτς 34 ετών αν δεν απατώμαι. Ο Ναδάλ είναι άνω των 30 ετών επίσης (σ.σ 35 ετών). Για τους επαγγελματίες παίκτες είναι σε αρκετά μεγάλη ηλικία. Εγώ είμαι ερασιτέχνης και μπορώ να παίξω στα 97 μου».  

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να ζήσω λίγα χρόνια ακόμα, τουλάχιστον ως τα 100. Κάποιοι λένε ζήσε μέχρι τα 120. Θα ήταν υπέροχο αν φτάσω τα 100, τα 105 ή τα 110. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου και παλεύω για αυτό». 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ Αχινός - Το απόλυτο trend

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ Αχινός – Το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss