Λεωνίδας Κακούρης: Φέτος υπάρχει μια υπερβολή στη μυθοπλασία

Στο τέλος της περιοδείας με τη θεατρική παράσταση «Η μεγάλη Πλεκτάνη» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» τον Λεωνίδα Κακούρη.

Ο ηθοποιός, ο οποίος τη φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστεί στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, αναφέρθηκε στο τέλος της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» αλλά και την υπερβολή που παρατηρεί στη μυθοπλασία της νέας σεζόν.

«Υπήρχε όμως μια χαρμολύπη»

«Δεν στεναχωρήθηκα που τελείωσαν οι “Άγριες Μέλισσες”, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι έχω αγκιστρωθεί σε αυτόν τον κύκλο και ότι χωρίς αυτόν δεν μπορώ να υπάρξω. Υπήρχε όμως μια χαρμολύπη, μια χαρά που συνοδευόταν με μια νοσταλγία για όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι που ζήσαμε», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Σε ότι αφορά την συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο», ο Λεωνίδας Κακούρης είπε: «Οι μέλισσες πηγαίνουν στα λουλούδια, η δική μου μελισσούλα πήγε σε ένα… Ρόδο που είναι μαύρο! Και αρχίζει να τρυγάει!».

«Μακάρι να ήταν εξασφαλισμένο ότι μια σειρά που ξεκινάει, θα τελειώσει κιόλας, να μην έχει δηλαδή τον κόφτη της τηλεθέασης που πολλές φορές μπορεί να είναι και άδικος»

Για την υπερβολή που παρατηρεί στη μυθοπλασία, ο ηθοποιός τόνισε: «Φέτος υπάρχει μια υπερβολή στη μυθοπλασία, νομίζω ότι θα ήταν πιο συνετό, να γινόντουσαν λιγότερες με την έννοια ότι δεν ξέρω πόσες θα αντέξουν στο συναγωνισμό. Μακάρι να ήταν εξασφαλισμένο ότι μια σειρά που ξεκινάει, θα τελειώσει κιόλας, να μην έχει δηλαδή τον κόφτη της τηλεθέασης που πολλές φορές μπορεί να είναι και άδικος».

Και συμπλήρωσε: «Δηλαδή μπορεί, δουλειές που είναι αξιόλογες να κόβονται γιατί δεν είχαν τηλεθέαση και οι λόγοι να μην είναι αν είναι καλή η δουλειά αλλά να έχουν γίνει για παράδειγμα, επικοινωνιακά λάθη. Αλλά στο τέλος αυτοί που την πληρώνουν είναι οι εργαζόμενοι σε αυτή την σειρά. Είναι πολύ καλό να γίνονται σειρές και μακάρι να μη χρειαστεί να κοπεί κάποια σειρά».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss