Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν άντεχα τις φωνές του Πέτρου Φιλιππίδη»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, μεταξύ άλλων, μίλησε «έξω από τα δόντια» και για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως δεν άντεχε τις φωνές του και για αυτό αποχώρησε από την συνεργασία εκείνη.

«Δεν τσακωθήκαμε, του είπα ότι δεν θα έρθω άλλη χρονιά»

Για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός: «Συνεργαστήκαμε ένα καλοκαίρι. Είχε την άποψή του. Την επέβαλλε με τον τρόπο του. Εμένα δεν μου έκανε. Δεν τσακωθήκαμε, του είπα ότι δεν θα έρθω άλλη χρονιά. Φώναζε πολύ. Είπα ότι ψυχολογικά δεν το αντέχω. Δεν άντεχα τις φωνές του».

«Ο Κώστας είχε θέμα στο σπίτι του ο άνθρωπος και δεν μπορώ να πάρω θέση»

Παράλληλα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Κώστα Δόξα που αποχώρησε από το «YFSF» κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες για κακοποίηση από την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε: «Εγώ τον Κώστα και τη Μαρία τους γνώρισα στη Νάξο, ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο. Ο Κώστας είχε θέμα στο σπίτι του ο άνθρωπος και δεν μπορώ να πάρω θέση».

«Αν τα έχει κάνει αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσει μια βαθιά συγγνώμη από τον εαυτό του, αν όχι, να τα βρουν στα δικαστήρια», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Όταν κλείνει μια πόρτα ενός σπιτιού δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα»

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Υπάρχουν άνθρωποι που θες να τους πει “προσπαθήστε να τα βρείτε για το παιδί”. Όταν κλείνει μια πόρτα ενός σπιτιού δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα».

Επιπλέον, ανέφερε για τον Κώστα Δόξα: «Μου είχε πει ότι “αν ήμουν βενζινάς δεν θα είχα χάσει τη δουλειά μου. Είμαι καλλιτέχνης και βάλλομαι”».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss