Λουκία Παπαδάκη: «Όλο αυτό το σούρτα φέρτα στην επονομαζόμενη σόουμπιζ το έβρισκα πάντα βλακώδες»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Λουκία Παπαδάκη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου, με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν συμπαθούσε ποτέ τις δημόσιες σχέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

Λουκία Παπαδάκη: «H “Λάμψη” δεν στιγμάτισε τη μετέπειτα καριέρα μου»

  • Θα μπορούσες να είσαι μέσα σε όλη αυτή τη… χρυσόσκονη της σόουμπιζ, αλλά εσύ έχεις επιλέξει να κρατιέσαι μακριά. Δεν ήσουν ποτέ μέσα σε αυτήν. Δεν είσαι των πολλών δημοσίων σχέσεων.

Είμαι των καθόλου δημοσίων σχέσεων. Ακόμα και την εποχή που είχαμε λαμπερά πράγματα, γιατί εδώ και αρκετά χρόνια όλα αυτά τελειώσανε, ακόμα και τότε που υπήρχε η πραγματική «χρυσόσκονη», πήγαινα εκεί όπου με ευχαριστούσε, όπου θα περνούσα καλά. Όχι επειδή έπρεπε να πάω για να κάνω δημόσιες σχέσεις ή να φωτογραφηθώ.

Όπως μου λέει και η καλύτερη μου φίλη, τα πάντα καθρεφτίζονται στα μάτια μου. Αν κάτι δεν μου αρέσει, όπως λέει, «σηκώνεις το βλέφαρο και έχεις το βλέμμα του γερακιού, λες και θα τον φας τον άλλον». Τα συναισθήματα μου «γράφουνε» πάνω μου, δεν μπορώ να προσποιηθώ. Μόνο στο σανίδι για το ρόλο που θα κάνω.

Οπότε είναι καλό να είμαι κάπου που με ευχαριστεί κι εμένα και τους άλλους. Όλο αυτό το σούρτα φέρτα στην επονομαζόμενη σόουμπιζ το έβρισκα πάντα βλακώδες, άσκοπο και τελικά δεν έχει και κανένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Λουκία Παπαδάκη: Μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή | fthis.gr

  • Το ότι είσαι αποστασιοποιημένη από τις δημόσιες σχέσεις, απ’ όλα αυτά τα… σούρτα φέρτα της σόουμπιζ, πιστεύεις ότι το πλήρωσες λίγο στην καριέρα μου;

Βεβαίως. Δεν είναι αποδεκτό αυτό. Είναι ενοχλητικό. Από την άλλη, υπάρχουν τα πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να κατακτήσει κανείς, όπως το να έχει το σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου. Το να θέλει να σε δει ο κόσμος, να ανυπομονεί, να ψάχνει που είσαι, ποια δουλειά θα κάνεις φέτος.

Επίσης, να έχεις κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση των συναδέλφων – συνεργατών σου. Θεωρώ ότι αυτά τα έχω κατακτήσει. Τα έχω καταφέρει και δεν είναι ανώδυνο, ούτε εύκολο. Απλά θα πρέπει να τα θέλεις. Εγώ αυτά τα θεωρώ πάρα πολύ σπουδαία.

Να είναι αυτά τα βασικά σου «θέλω» σε αυτόν το χώρο και στη ζωή σου γενικότερα. Εάν δεν είναι και προτιμάς να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και να τους φέρνεις μια εσωτερική αναγούλα, ΟΚ, είναι κι αυτό επιλογή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss