Λουκία Παπαδάκη: Εκεί έπρεπε να κλείσει για μένα ο κύκλος στη «Λάμψη»

Με αφορμή τη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια έκανε μια αναδρομή στο θρυλικό σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη», αλλά και την αποχώρηση της από αυτό.

  • Το ευρύ κοινό σας γνώρισε τη δεκαετια του ’90 από τη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου, Λάμψη. Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

Όταν βιώνει κάποιος μια τέτοια καθημερινότητα για πολλά χρόνια, συγκεκριμένα εμένα ήταν 11, γίνεται τρόπος ζωής. Δεν μπορώ να σου πω ένα ενσταντανέ. Ήταν μια μεγάλη περίοδος της ζωής μου και κρίσιμη ηλικιακά – τότε έμπαινα στα 30, οπότε έφευγα από το κοριτσόπουλο που ήμουν και έμπαινα στην ηλικία της ωρίμανσης και της εξέλιξης.

Ήταν μια τεράστια καθημερινή μάθηση και έπρεπε να διαχειριστώ τόσα πράγματα που σε κανονικές συνθήκες θα τα ζούσε ένας ηθοποιός λίγο πιο μεγάλος. Εμένα μου έτυχε ταυτοχρόνως να μεγαλώνω και να διαχειρίζομαι μια κατάσταση πρωτόγνωρη επαγγελματικά.

Τα πάντα όμως έχουν σχέση με εμάς όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε. Τι θα μας διδάξει τελικά μια συνθήκη είναι9 δική μας απόφαση.

  • Ήταν τα πολλά χρόνια που σας έκαναν να φύγετε από τη Λάμψη;

Όχι, απλά έπρεπε να κλείσει εκεί αυτός ο κύκλος. Μάλιστα, τελειώνοντας από τη Λάμψη λίγους μήνες μετά ήμουν στις Φιλοδοξίες του MEGA, πάλι δηλαδή σε καθημερινή σειρά.

Για πολύ λιγότερα χρόνια βέβαια αυτή τη φορά, για τρία. Άλλος ρόλος, όμως, άλλη ηλικία, όλα διαφορετικά αλλά εξίσου όμορφα

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss