Mια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς που ακούγεται για Oscar έρχεται στην Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Η πολεμική “The Outpost” (για την οποία είχαμε αναφερθεί αναλυτικά) που αποτελεί μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και ακούγεται για Oscar έρχεται στην Ελλάδα στις 15 Οκτωβρίου.

Η ταινία σε συμπαραγωγή των Millennium Media kai York Films, των John Kalafatis, Joanna Kalafatis, Ανδρέα Ιγνατίου και Tommy Vlahopoulos  έχει κερδίσει κοινό, κριτικούς, Ακαδημία και περιμένουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον σχετικά με Οσκαρικέ υποψηφιότητες.

Η υπόθεση είναι η εξής: Βορειοανατολικό Αφγανιστάν, εν μέσω ενός ατελείωτου και μάταιου πολέμου, σε ένα κολασμένο άγονο τοπίο, όπου ο θάνατος καραδοκεί στην επόμενη γωνιά. Πενήντα τρεις Αμερικάνοι στρατιώτες, περικυκλωμένοι από εξωφρενικά υπεράριθμες εχθρικές δυνάμεις, έχουν αναλάβει μια εξαιρετικά κακοσχεδιασμένη αποστολή: να αναπτύξουν δεσμούς με την ντόπια κοινότητα και να συνδράμουν στην ανοικοδόμηση της περιοχής. Καθώς οι Ταλιμπάν σφίγγουν τη θηλιά, ο πανικός και η απελπισία παίρνουν τα ηνία στο αμερικάνικο στρατόπεδο. Οι ευγενείς εξαγγελίες φαντάζουν πλέον μακρινές και η αποστολή συνοψίζεται σε μία μόνο λέξη: επιβίωση.

Είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία από τον ανταποκριτή του CNN, Jake Tapper στο βιβλίο του «The Outpost: An Untold Story of American Valor», σε σκηνοθεσία Rod Lurie (The Last Castle), ενώ εκτός από τον Eastwood πρωταγωνιστούν οι Caleb Landry Jones (Get Out), Orlando Bloom (Carnival Row), Jack Kesy (Without Remorse), Taylor John Smith (Hunter Killer), Jacob Scipio (Bad Boys for Life), Milo Gibson (Hacksaw Ridge).

Δείτε το trailer

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss