MadClip: Στο Α.Τ. Γλυφάδας ο πατέρας του – Τι έγινε;

Ο πατέρας του 34χρονου τράπερ MadClip που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε στο Νοτιοανατολικό Τμήμα Τροχαίας στη Γλυφάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του MadClip, πήγε εκεί προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για το θανατηφόρο τροχαίο, σύμφωνα με την εκπομπή «T-live» της Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς και για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τα απολεσθέντα, καθώς όπως έχει καταγγείλει ο παππούς του, λείπει το κινητό του τηλέφωνο και ο σταυρός του -αξίας 10.000 ευρώ.

Παράλληλα, η εκπομπή αποκάλυψε τι αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τα προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή.

Καταγγελία για ζημιές σε τάφους

Την ώρα που η οικογένεια του MadClip θρηνεί, άλλες οικογένειες προχώρησαν σε καταγγελία για καταστροφή των γύρω τάφων. Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Alpha, ένα μνήμα, μιας 20χρονης κοπέλας, κοντά σε αυτό του 34χρονου τράπερ, ποδοπατήθηκε και διαλύθηκε εντελώς, ανήμερα της κηδείας.

«Έχουν γίνει καταστροφές και στα γύρω μνήματα και αυτό έχει καταγγελθεί και από καλλιτέχνες. Άνθρωποι που ήταν εκεί ανέβασαν και stories εκείνη την ημέρα επισημαίνοντας στον κόσμο ότι δεν ήταν αυτή συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss